Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

CRBL readuce pe aceeași scenă trupa SIMPLU în cadrul concertului Bloc Party

Pe 21 noiembrie, CRBL va susține un concert inedit la Sala Palatului, în cadrul căruia trupa SIMPLU se va reuni pentru un ultim show împreună. Denumit Bloc Party, spectacolul va include momente coregrafice impresionante și mulți invitați surpriză.
CRBL

CRBL

Bloc Party va fi un spectacol în care muzica și dansul merg mână-n mână și poartă semnătura coregrafică a lui CRBL. Trupa Simplu, prima trupă autentica de breakdance din România, va urca pentru ultima oară pe scenă, după o carieră de 16 ani. Smiley, CRBL, Piticu', Taz, Omu Negru și Francezu' se vor pune în cap într-un show impresionant, la Sala Palatului.

Pentru acest concert se vor pregăti peste 25 de dansatori, un decor urban, o scenografie inedită, costume special create pentru un spectacol de avengură și proiecții grafice impresionante. Alături de Simplu, vor urca pe scenă invitați speciali ca Ruby, Anda Adam, Cream, Adda, Helen, Anlora, Denise, Geørge, Isaia.

Bloc Party-ul va continua cu un afterparty la care vor avea acces toti cei care vor achiziționa un bilet VIP. De asemenea, la cumpărarea fiecărui bilet, fiecare spectator va primi cadou primul album CRBL - "Ce avem noi aici?"

Prețuri bilete la Bloc Party cu CRBL și SIMPLU:

  • Categoria I - 250 lei
  • Categoria a II-a - 200 lei
  • Categoria a III-a - 150 lei
  • Categoria a IV-a - 130 lei
  • Categoria a V-a - 100 lei
  • Categoria a VI-a - 80 lei
  • Categoria a VII-a - 60 lei

În 2014, CRBL a lansat primul său album solo. Intitulat "Ce-avem noi aici?!", discul cuprinde 12 melodii, ce reprezintă fragmente din viața sa artistică și personală. Pentru material, CRBL a lucrat alături de unii dintre cei mai îndrăgiți și talentați artiști, compozitori și producători din industria muzicală românească, precum SmileyMarius MogaȘerban Cazan și Adda.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre CRBLSimpluSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Depeche Mode a anunțat un nou concert în România în iulie 2017

La 3 ani de la concertul susținut pe Arena Națională din București, Depeche Mode anunță un nou concert în România....

Închide