Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

S-au pus în vânzare biletele la concertul Depeche Mode din 2017 - PREȚURI

Depeche Mode va susține primul concert la Cluj-Napoca pe 23 iulie 2017. Biletele pentru concert s-au pus în vânzare la prețuri cuprinse între 131 lei și 487 lei.

Dave Gahan - Concert Depeche Mode pe Arena Nationala - 15 mai 2013

Urmărește-ne pe

Show-ul Depeche Mode de la Cluj-Napoca face parte din noul turneu european al trupei, ”Global Spirit Tour”, anunțat săptămâna trecută într-o conferintă de presă susținută la Milano. Concertul va avea loc pe Cluj Arena, pe 23 iulie 2017.

În cadrul întâlnirii cu presa italiană, Depeche Mode a dezvăluit detalii și despre noul album, ”Spirit”, care va fi lansat în primăvara anului 2017. Albumul a fost produs de James Ford, care, conform solistului Dave Gahan, ”a contribuit la realizarea unui material cu un sound incredibil”. ”Spirit” va fi cel de-al 14-lea material discografic al formației.

Depeche Mode la conferința de presă de la Milano (11 octombrie 2016)

Depeche Mode la conferința de presă de la Milano (11 octombrie 2016)

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj Arena vor putea fi achiziționate atât online, cât și din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

Prețuri bilete la concertul Depeche Mode de la Cluj Arena:

  • Tribuna VIP - 487 lei
  • Tribuna, Inel I - 311 lei
  • Tribuna, Inel II - 251 lei
  • Golden Circle - 226 lei
  • Peluza - 171 lei
  • Gazon- 131 lei

Depeche Mode este una dintre cele mai influente trupe din istoria industriei muzicale . Formația are în palmares peste 100 de milioane de albume vândute și concerte susținute în fața a peste 30 de milioane de fani din întreaga lume. În ciuda acestui succes, Depeche Mode refuză să se blazeze, fiind considerați de către critici „deschizători de drumuri” si „din ce în ce mai semnificativi cu trecerea timpului”. Odată cu albumul ”Spirit” si turneul Global Spirit, Depeche Mode continuă să inoveze, bucurându-se de susținere din partea fanilor și a criticior deopotrivă.

Recent, trupa a fost nominalizată pentru a fi inclusă în Rock Hall of Fame in 2017. Pe lista nominalizărilor se regăsesc și alte nume sonore, precum Pearl Jam și Tupac.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche Mode
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Loredana & Deepcentral, "Unde ești?" - AUDIO

Loredana a colaborat cu Deepcentral pentru noul single "Unde ești?". Melodia a fost lansată online, urmând a beneficia în curând...

Închide