Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Alicia Keys a lansat piesa "Holy War" - AUDIO

Alicia Keys a lansat o nouă piesă, intitulată "Holy War". Piesa este extrasă de pe albumul ”Here”, ce va fi lansat în luna noiembrie.

Publicat

pe

Alicia Keys
Alicia Keys │ FOTO: www.facebook.com

După "In Common" și "Blended Family (What You Do for Love)", Alicia Keys continuă promovarea noului album ”Here” cu piesa ”Holy War”. Melodia a fost compusă de Alicia împreună cu Carlo Montagnese și Billy Walsh.

Într-un interviu acordat anul trecut, artista anunța că „materialul următor va fi cel mai bun de până acum”. Deși genul acesta de declarații se fac frecvent în industria muzicală, Alicia Keys este determinată să demonstreze că aprecierea ei nu este doar o tactică de marketing, în această viziune încadrându-se și noul single "Holy War".

Alicia Keys - "Holy War" - AUDIO

Pentru noul disc ”Here”, Alicia Keys a lucrat cu Mark Batson, Illangelo și Jimmy Napes. În versiunea standard, albumul ”Here” conține 13 piese și 3 interludii și va fi lansat pe 4 noiembrie 2016. Discul poate fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

Tracklist "Here" - Alicia Keys:

  1. "The Beginning (Interlude)"
  2. "The Gospel"
  3. "Pawn It All"
  4. "Elaine Brown (Interlude)"
  5. "Kill Your Mama"
  6. "She Don't Really Care 1 Luv"
  7. "Elevate (Interlude)"
  8. "Illusion of Bliss"
  9. "Blended Family (What You Do for Love)" (featuring ASAP Rocky)
  10. "Work on It"
  11. "Cocoa Butter (Interlude)"
  12.  "Girl Can't Be Herself"
  13. "You Glow (Interlude)"
  14.  "More than We Know"
  15. "Where Do We Begin Now"
  16. "Holy War"

Deluxe version:

  1. "Hallelujah"
  2. "In Common"

În paralel cu promovarea noului album, Alicia Keys este unul dintre proaspeții jurați ai concursului The Voice US, alături de Miley Cyrus. Cele două s-au alăturat veteranilor Adam Levine și Blake Shelton, ce nu au lipsit niciun sezon din juriul emisiunii.

Trending