Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Voltaj a lansat în aer albumul "X"

Voltaj a lansat în cadrul galei Media Music Awards 2016 un nou album, intitulat "X". Pentru lansare, trupa a ales o metodă neconvențională: discul a fost legat de niște baloane umflate cu heliu.

Publicat

pe

Voltaj
Voltaj

Pe 15 septembrie, la Media Music Awards 2016, trupa Voltaj a făcut un show incendiar. Cu acest prilej, formația a lansat oficial albumul "X", cel de-al zecelea din carieră.

Între cele două piese din mixul pregătit pentru gala MMA, Voltaj a dat startul un concurs inedit. Albumul "X"și-a luat zborul la propriu, prins de un mănunchi de baloane umflate cu heliu. Persoana care va găsi albumul va primi o trambulină pe care va putea să sară în timp ce ascultă noul single Voltaj - "Nana" (feat Ruby). Pentru această melodie a fost filmat deja un videoclip, ce va fi dezvăluit în curând.

Albumul "X" este promovat de trupă în cadrul unui turneu național. Acesta a început pe 3 septembrie în Suceava și se va încheia pe 20 octombrie la București. Concertul din capitală va avea loc la Sala Polivalentă.

Cu o carieră de peste 30 de ani, trupa aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj surprinde publicul şi îl încântă de fiecare dată. Din repertoriul trupei fac parte piese precum:„Din toată inima” – hitul prin care trupa încurajează Naţionala de fotbal a României, „Lumea e a mea”, „Povestea oricui”, „Ora de Germană”, ”20 de ani”,„Albinuţa”.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 20 octombrie 2016

Voltaj

Loc
Sala Polivalentă
PUBLICITATE
Comentează

Trending