Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Vocea României 2016, edițiile 1 și 2: Concurenții care au întors 4 scaune, situația echipelor - VIDEO

Cel de-al 6-lea sezon al concursului Vocea României a debutat în forță cu două emisiuni în aceeași săptămână. După două episoade de audiții pe nevăzute, echipele sunt echilibrate, fiecare antrenor având câte 4 concurenți în echipă. Printre participanți s-au aflat și persoane cu vizibilitate publică, precum actorul din "Tânăr și Neliniștit" - Howard Dell, solistul trupei El Negro - Bogdan Negroiu, și fosta membră Blaxy Girls - Rucsandra Iliescu.
Teodora Buciu, Howard Dell și Sebastian Seredinschi au întors 4 scaune la Vocea României 2016

Teodora Buciu, Howard Dell și Sebastian Seredinschi au întors 4 scaune la Vocea României 2016

Urmărește-ne pe

Startul noului sezon Vocea României a fost dat vineri, pe 9 septembrie, producătorii show-ului hotărând ca anul acesta să programeze încă un episod în aceeași săptămână. Cea de-a doua emisiune a avut loc, astfel, două zile mai târziu - duminică, pe 11 septembrie.

Cu un juriu neschimbat, format din Loredana, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga, Vocea României 2016 a debutat în forță, cu 16 concurenți calificați în următoarea etapă. Din categoria concurenților care au întors 4 scaune fac parte: Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă), Sebastian Seredinschi (echipa Smiley) și Howard Dell (echipa Loredana).

Situația echipelor după primele două ediții

Concurenții din echipa Tudor Chirilă:

 • Adrian Corlaciu - 48 de ani, iubește muzica rock. Este membru al trupei RIFF, înființată în 1989. În anii '90, a susținut un turneu național împreună cu trupa Compact.
 • Ana Miruna Ionescu - Studentă la master în București. Absolventă a două facultăți: Drept și Psihologie. A început să cânte în gimnaziu, la îndemnul profesoarei de muzică. Compune piese.
 • Teodora Buciu - 17 ani, elevă la liceul Tonitza din București. Cântă la pian și chitară. Cochetează în paralel și cu actoria. A luat premiul pentru cea mai bună voce feminină la Festivalul Florian Pittis - ediția 2014 și 2016.
 • Camelia Maria Crișan: Studentă la Academia de Muzică Gheorghe Dima. A urmat cursuri de canto de la 5 ani. Din clasa a V-a a studiat flaut și pian. A câștigat 5 ani la rând premiul I la Olimpiada de Flaut.

Concurenții din echipa Loredana:

 • Alina Gabriela Mocanu - 17 ani, elevă la un liceu din Focșani. A studiat vioara de la 4 ani. Știe să cânte și la pian. Cunoscuții îi spun frecvent că seamănă cu Antonia.
 • Rucsandra Iliescu - Fostă membră a trupei Blaxy Girls, lansând hituri ca ”If You Feel My Love” și ”Dear Mama”. A început să ia ore de canto de la vârsta de 8 ani. A făcut dans de performanță timp de 3 ani.
 • Bogdan Negroiu - Solist al trupei El Negro. A început să cânte de mic. S-a înscris la cursuri de canto la vârsta de 17 ani. A cântat în deschiderea trupei lui Bob Marley.
 • Howard Dell - Actor american, a jucat rolul lui Troy Hawkin în serialul ”Tânăr și neliniștit”. S-a mutat în România în urmă cu câțiva ani. În prezent este instructor de fitness în București. În timpul liber scrie cărți și cântă la pian.

Concurenții din echipa Smiley:

 • Ramona Nerra - A cântat cu Nicoleta Luciu în trupa Alize. Locuiește în Germania de 15 ani. A participat la Vocea Germaniei, această expunere aducându-i colaborări cu ATB și șansa de a cânta cu Pink, Kelly Rowland şi Nicole Scherzinger.
 • Adelina Borsan - 37 de ani, muzician. La 10 ani a fost recrutată în Corul Patriarhiei Române, astfel având oportunitatea de a susține concerte la Sala Radio și Ateneu, dar și peste hotare, în țări ca Grecia, Spania, Ungaria.
 • Elena Munteanu - A cântat împreună cu trupa El Negro, fiind soția lui Bogdan Negroiu (solistul formației). A studiat canto de la vârsta de 16 ani.
 • Sebastian Seredinschi - 21 de ani, student la Politehnică, secția Nanotehnologie. Nu are studii muzicale. Are un mini studio improvizat la el în apartament.

Concurenții din echipa Marius Moga:

 • Corina Cuniuc - 25 de ani, din Chișinău. Este stabilită la Paris de 4 ani, lucrând aici ca recepționera la un hotel. Cântă din copilărie. Își dorește o carieră în muzică.
 • Mihai Ionuț Trif - 26 de ani, barman. A început să cânte la chitară la 12 ani. La scurtă vreme a renunțat la chitară și a trecut la rolul de vocalist. Îi plac tatuajele.
 • Alexandru Baroc - 24 de ani, muzician. Lucrează într-un studio de muzică, unde compune piese. Vrea să se descopere ca artist prin intermediul emisiunii ”Vocea României”.
 • Flavia Andreea Sandu - 18 ani, elevă la Liceul de muzică Sigismund Toduța din Cluj. De 2 ani studiază canto la Școala Populară de Arte Tudor Jarda.

Video audiții Vocea României 2016, ep. 1

Vocea României - sezonul 6: Teodora Buciu - ”Purple Rain” (echipa Tudor Chirilă)

Vocea României - sezonul 6: Adrian Corlaciu - ”Born to Be Wild” (echipa Tudor Chirilă)

Vocea României - sezonul 6: Ramona Nerra - ”Should Have Been Us” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Rucsandra Iliescu - ”Bang Bang” (echipa Loredana)

Vocea României - sezonul 6: Mihai Ionut Trif - ”Supergirl” (echipa Marius Moga)

Vocea României - sezonul 6: Alina Gabriela Mocanu - ”Masterpiece” (echipa Loredana)

Vocea României - sezonul 6: Corina Coniuc - ”Feeling Good” (echipa Marius Moga)

Vocea României - sezonul 6: Ana Miruna Ionescu - ”Who Knew” (echipa Tudor Chirilă)

Video audiții Vocea României 2016, ep. al 2-lea

Vocea României - sezonul 6: Sebastian Seredinschi - ”Pillow Talk” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Camelia Maria Crișan - ”Big Spender” (echipa Tudor Chirilă)

Vocea României - sezonul 6: Elena Munteanu - ”Virtual Insanity” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Adelina Borsan - ”That Man” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Howard Dell - ”Get Here” (echipa Loredana)

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius MogaSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Britney Spears și Ellen DeGeneres, în vizită la mall

Când ești celebru ai impresia că ți se cuvine totul, iar Ellen DeGeneres a încercat să o convingă de acest...

Închide