Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2016, edițiile 1 și 2: Concurenții care au întors 4 scaune, situația echipelor - VIDEO

Cel de-al 6-lea sezon al concursului Vocea României a debutat în forță cu două emisiuni în aceeași săptămână. După două episoade de audiții pe nevăzute, echipele sunt echilibrate, fiecare antrenor având câte 4 concurenți în echipă. Printre participanți s-au aflat și persoane cu vizibilitate publică, precum actorul din "Tânăr și Neliniștit" - Howard Dell, solistul trupei El Negro - Bogdan Negroiu, și fosta membră Blaxy Girls - Rucsandra Iliescu.

Publicat

pe

Teodora Buciu, Howard Dell și Sebastian Seredinschi au întors 4 scaune la Vocea României 2016
Teodora Buciu, Howard Dell și Sebastian Seredinschi au întors 4 scaune la Vocea României 2016

Startul noului sezon Vocea României a fost dat vineri, pe 9 septembrie, producătorii show-ului hotărând ca anul acesta să programeze încă un episod în aceeași săptămână. Cea de-a doua emisiune a avut loc, astfel, două zile mai târziu - duminică, pe 11 septembrie.

Cu un juriu neschimbat, format din Loredana, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga, Vocea României 2016 a debutat în forță, cu 16 concurenți calificați în următoarea etapă. Din categoria concurenților care au întors 4 scaune fac parte: Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă), Sebastian Seredinschi (echipa Smiley) și Howard Dell (echipa Loredana).

Situația echipelor după primele două ediții

Concurenții din echipa Tudor Chirilă:

 • Adrian Corlaciu - 48 de ani, iubește muzica rock. Este membru al trupei RIFF, înființată în 1989. În anii '90, a susținut un turneu național împreună cu trupa Compact.
 • Ana Miruna Ionescu - Studentă la master în București. Absolventă a două facultăți: Drept și Psihologie. A început să cânte în gimnaziu, la îndemnul profesoarei de muzică. Compune piese.
 • Teodora Buciu - 17 ani, elevă la liceul Tonitza din București. Cântă la pian și chitară. Cochetează în paralel și cu actoria. A luat premiul pentru cea mai bună voce feminină la Festivalul Florian Pittis - ediția 2014 și 2016.
 • Camelia Maria Crișan: Studentă la Academia de Muzică Gheorghe Dima. A urmat cursuri de canto de la 5 ani. Din clasa a V-a a studiat flaut și pian. A câștigat 5 ani la rând premiul I la Olimpiada de Flaut.

Concurenții din echipa Loredana:

 • Alina Gabriela Mocanu - 17 ani, elevă la un liceu din Focșani. A studiat vioara de la 4 ani. Știe să cânte și la pian. Cunoscuții îi spun frecvent că seamănă cu Antonia.
 • Rucsandra Iliescu - Fostă membră a trupei Blaxy Girls, lansând hituri ca ”If You Feel My Love” și ”Dear Mama”. A început să ia ore de canto de la vârsta de 8 ani. A făcut dans de performanță timp de 3 ani.
 • Bogdan Negroiu - Solist al trupei El Negro. A început să cânte de mic. S-a înscris la cursuri de canto la vârsta de 17 ani. A cântat în deschiderea trupei lui Bob Marley.
 • Howard Dell - Actor american, a jucat rolul lui Troy Hawkin în serialul ”Tânăr și neliniștit”. S-a mutat în România în urmă cu câțiva ani. În prezent este instructor de fitness în București. În timpul liber scrie cărți și cântă la pian.

Concurenții din echipa Smiley:

 • Ramona Nerra - A cântat cu Nicoleta Luciu în trupa Alize. Locuiește în Germania de 15 ani. A participat la Vocea Germaniei, această expunere aducându-i colaborări cu ATB și șansa de a cânta cu Pink, Kelly Rowland şi Nicole Scherzinger.
 • Adelina Borsan - 37 de ani, muzician. La 10 ani a fost recrutată în Corul Patriarhiei Române, astfel având oportunitatea de a susține concerte la Sala Radio și Ateneu, dar și peste hotare, în țări ca Grecia, Spania, Ungaria.
 • Elena Munteanu - A cântat împreună cu trupa El Negro, fiind soția lui Bogdan Negroiu (solistul formației). A studiat canto de la vârsta de 16 ani.
 • Sebastian Seredinschi - 21 de ani, student la Politehnică, secția Nanotehnologie. Nu are studii muzicale. Are un mini studio improvizat la el în apartament.

Concurenții din echipa Marius Moga:

 • Corina Cuniuc - 25 de ani, din Chișinău. Este stabilită la Paris de 4 ani, lucrând aici ca recepționera la un hotel. Cântă din copilărie. Își dorește o carieră în muzică.
 • Mihai Ionuț Trif - 26 de ani, barman. A început să cânte la chitară la 12 ani. La scurtă vreme a renunțat la chitară și a trecut la rolul de vocalist. Îi plac tatuajele.
 • Alexandru Baroc - 24 de ani, muzician. Lucrează într-un studio de muzică, unde compune piese. Vrea să se descopere ca artist prin intermediul emisiunii ”Vocea României”.
 • Flavia Andreea Sandu - 18 ani, elevă la Liceul de muzică Sigismund Toduța din Cluj. De 2 ani studiază canto la Școala Populară de Arte Tudor Jarda.

Video audiții Vocea României 2016, ep. 1

Vocea României - sezonul 6: Teodora Buciu - ”Purple Rain” (echipa Tudor Chirilă)

Vocea României - sezonul 6: Adrian Corlaciu - ”Born to Be Wild” (echipa Tudor Chirilă)

Vocea României - sezonul 6: Ramona Nerra - ”Should Have Been Us” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Rucsandra Iliescu - ”Bang Bang” (echipa Loredana)

Vocea României - sezonul 6: Mihai Ionut Trif - ”Supergirl” (echipa Marius Moga)

Vocea României - sezonul 6: Alina Gabriela Mocanu - ”Masterpiece” (echipa Loredana)

Vocea României - sezonul 6: Corina Coniuc - ”Feeling Good” (echipa Marius Moga)

Vocea României - sezonul 6: Ana Miruna Ionescu - ”Who Knew” (echipa Tudor Chirilă)

Video audiții Vocea României 2016, ep. al 2-lea

Vocea României - sezonul 6: Sebastian Seredinschi - ”Pillow Talk” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Camelia Maria Crișan - ”Big Spender” (echipa Tudor Chirilă)

Vocea României - sezonul 6: Elena Munteanu - ”Virtual Insanity” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Adelina Borsan - ”That Man” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Howard Dell - ”Get Here” (echipa Loredana)

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Marius Moga e jurat în show-ul de talente "Hit Play", de pe Instagram

Show-urile de talente se mută de la TV în online, "Hit Play" fiind prima emisiune din România desfășurată pe o pagină de Instagram. Marius Moga se numără printre jurați, concursul având un premiu atractiv pus în joc.

Publicat

pe

Marius Moga la podcastul lui Gojira
Marius Moga la podcastul lui Gojira │ FOTO: Captură YouTube

"Hit Play", un nou format de talent-show muzical, caută artiști tineri cu potențial. Produs de Vodafone, concursul se va desfășura exclusiv online, pe pagina de Instagram a operatorului de telefonie.

Din juriul acestui show fac parte Speak, Olivia Addams și Marius Moga, prezent și la pupitrul emisiunii SuperStar, ce va debuta toamna aceasta la PRO TV. "Hit Play" va fi prezentat de Emma Ştefan, de la Radio ZU, și va putea fi urmărit pe pagina de Instagram Vodafone, în fiecare vineri, dar şi pe site-ul hitplay.vodafone.ro.

"Dacă fredonezi non stop, dacă se lipesc hiturile de tine, dacă prietenii te încurajează să cânți, mă alătur lor și îți spun: înscrie-te în HITPLAY by Vodafone, primul show digital din România. Cu 100% piese românești. (...)

Acum 5 ani, un anunț online mi-a schimbat viața și am intrat în cea mai faină echipă…de Oameni. Iar de atunci am ocazia să împart trăirile mele cu o întreagă țară.

On air-ul și online-ul au făcut o pe Emma, Emma de la ZU, iar astăzi, când traversez România cu autorulota mă alimentez cu bucuria oamenilor care aleg, cu un click, să fie alături de noi.

Vreau ca tu să ai șansa pe care am avut-o eu. Vreau ca Internetul să vorbească despre tine. Iar eu, să te prezint lumii întregi", apare într-o postare recentă a Emmei Ștefan.

Cine se poate înscrie la "Hit Play" și cum se desfășoară concursul

Pentru a participa la acest show de talente participanții trebuie să aibă minim 14 ani.

Audițiile se desfășoară online, pe Instagram. Concurenții trebuie să se filmeze cântând și să încarce pe Instagram video-ul folosind hastahg-ul #HitPlayVodafone. Orice concurent are posibilitatea de a-și alege piesa dintr-o listă variată de opțiuni, disponibilă pe hitplay.vodafone.ro.

Concurenții au la dispoziție trei săptămâni pentru a se înscrie. La finalul primei etape vor urma două săptămâni de preselecții, în care jurații vor selecta cele mai bune clipuri înscrise în concurs.

"Hit Play" va avea și o componentă interactivă, ce va oferi publicului șansa de a-și exprima preferințele. Exact ca în majoritatea show-urilor de talente de la TV, favoriții vor putea fi votați în etapele live.

Marea finală "Hit Play" va avea loc în toamnă și va fi transmisă live pe hitplay.vodafone.ro. Doar trei concurenți vor ajunge în această etapă.

Care este premiul pus în joc de "Hit Play"

Marele premiu constă în 25.000 de euro și șansa de a avea o piesă compusă și produsă de Marius Moga. Single-ul de debut al concurentului declarat câștigător va beneficia și de un videoclip, ce va fi realizat și promovat de Vodafone.

Citește în continuare

Lifestyle

Smiley, recunoscător la împlinirea vârstei de 38 de ani: "Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea"

Smiley se simte împlinit la vârsta de 38 de ani, momentul aniversar declanșând o serie de amintiri și confesiuni detaliate publicului într-un mesaj cald, plin de recunoștință. Artistul ne îndeamnă să ne bucurăm de toate lucrurile frumoase pe care ni le oferă viața, pentru că numai așa îi vom putea încetini puțin ritmul.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Smiley a dorit ca de ziua lui să împărtășească publicului câteva gânduri. Într-un mesaj retrospectiv, artistul își amintește de copilărie, de pasiunile care l-au condus până în prezent și de persoanele importante din viața lui. Recunoscător pentru tot ceea ce i-a oferit viața, Smiley le mulțumește tuturor celor care fac parte din ea, atât familiei și prietenilor, cât și fanilor care îl apreciază și îi ascultă muzica.

Smiley: "Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire"

"Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheița muzicii vieții mele:

Am 38 de ani și iubesc muzica și povestile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginam că până la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipă...

Moment cu moment, mi-am trăit viața așa cum am visat-o și m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum. Și cred că daca mâine aș redeveni copilul de ieri, viața mea ar arăta tot așa...

Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori mai mare ca mine, și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă, lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley...

Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zambet mare pe față... E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucurăm de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!" - Smiley.

Alături de acest mesaj, Smiley a publicat și o fotografie cu el și iubita lui, Gina Pistol.

Citește în continuare

Lifestyle

Dorian Popa la podcastul lui Smiley: "mi s-a propus să fac reclamă la videochat şi ţigări şi am refuzat"

Smiley a lansat pe 25 iunie un nou episod de podcast, "8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley", la care au fost invitaţi Dorian Popa şi Mimi. Teoretic a fost şi Selly, care a apărut mai degrabă ca un cameo prin apel video. La început de clip Smiley a discutat despre realitate versus social media, parodiind câteva situaţii comune din această lume nouă.

Publicat

pe

Podcast Smiley 8 8 si Ceva Fix Dorian Popa Mimi
Podcast Smiley 8 8 si Ceva Fix Dorian Popa Mimi │ FOTO: Smiley

În episodul 7 din podcastul "8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley", artistul a analizat falsitatea din social media şi falsele aşteptări pe care ni le creăm. Pe parcursul unei ore Smiley a explicat ce e în neregulă cu reţelele de socializare şi modelele pe care ni le formăm, iar apoi au avut cuvântul Dorian Popa şi vloggeriţa Mimi. Ambii invitaţi au 2 milioane de abonaţi pe YouTube şi sunt trendesetteri în online-ul românesc. O apariţie surpriză în clip a fost a lui Chelutzu, câinele lui Dorian Popa, care a devenit prea prietenos cu un cameraman.

Am aflat că Mimi se simte timorată când este abordată pe stradă de cei care o văd pe YouTube. Asta mai ales pentru că este firavă, la 1.50 metri înălţime, în vreme ce Dorian Popa e mai pregătit... fizic să facă faţă unor situaţii mai puţin plăcute. Am aflat şi că lui Dorian Popa i s-a propus să facă reclamă la videochat pentru 100.000 de euro, dar şi la ţigări şi a refuzat ambele oferte, pentru că nu se aliniau cu crezul său. De la Mimi am aflat că a făcut şcoala la Londra şi a cunoscut succesul acolo, având inclusiv colaborări cu branduri.

S-a discutat şi despre primul ei clip viral, cel cu "Cum a fost prima oară", cu tema pierderea virginităţii. Dorian Popa şi-a explicat popularitatea prin pozitivitatea pe care o imprimă privitorilor şi energia pe care o emană. Smiley a întrebat invitaţii şi până unde se opreşte daily vlogging-ul şi care e limita la care se opresc filmările în viaţa personală. Pe la minutul 20 am aflat că Dorian e absolvent de ASE, a lucrat la o bancă pe la 20 de ani şi apoi i s-a schimbat viaţa odată cu casting-ul pentru "Pariu cu viaţă" şi formarea "Lala Band".

La episodul precedent al podcastului "8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley" au fost invitaţi Delia Matache şi comediantul Dan Badea, care au vorbit despre vacanţe. Cu sau fără all inclusive... Au fost şi episoade alături de DOC, Deliric, Speak, Ştefania şi Pavel Bartoş. Primul episod a fost despre paternitate, atunci când Smiley a devenit tată şi a primit sfaturi de la Bobonete, DOC şi Răzvan Fodor.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending