Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2016, edițiile 1 și 2: Concurenții care au întors 4 scaune, situația echipelor - VIDEO

Cel de-al 6-lea sezon al concursului Vocea României a debutat în forță cu două emisiuni în aceeași săptămână. După două episoade de audiții pe nevăzute, echipele sunt echilibrate, fiecare antrenor având câte 4 concurenți în echipă. Printre participanți s-au aflat și persoane cu vizibilitate publică, precum actorul din "Tânăr și Neliniștit" - Howard Dell, solistul trupei El Negro - Bogdan Negroiu, și fosta membră Blaxy Girls - Rucsandra Iliescu.

Publicat

pe

Teodora Buciu, Howard Dell și Sebastian Seredinschi au întors 4 scaune la Vocea României 2016
Teodora Buciu, Howard Dell și Sebastian Seredinschi au întors 4 scaune la Vocea României 2016

Startul noului sezon Vocea României a fost dat vineri, pe 9 septembrie, producătorii show-ului hotărând ca anul acesta să programeze încă un episod în aceeași săptămână. Cea de-a doua emisiune a avut loc, astfel, două zile mai târziu - duminică, pe 11 septembrie.

Cu un juriu neschimbat, format din Loredana, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga, Vocea României 2016 a debutat în forță, cu 16 concurenți calificați în următoarea etapă. Din categoria concurenților care au întors 4 scaune fac parte: Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă), Sebastian Seredinschi (echipa Smiley) și Howard Dell (echipa Loredana).

Situația echipelor după primele două ediții

Concurenții din echipa Tudor Chirilă:

 • Adrian Corlaciu - 48 de ani, iubește muzica rock. Este membru al trupei RIFF, înființată în 1989. În anii '90, a susținut un turneu național împreună cu trupa Compact.
 • Ana Miruna Ionescu - Studentă la master în București. Absolventă a două facultăți: Drept și Psihologie. A început să cânte în gimnaziu, la îndemnul profesoarei de muzică. Compune piese.
 • Teodora Buciu - 17 ani, elevă la liceul Tonitza din București. Cântă la pian și chitară. Cochetează în paralel și cu actoria. A luat premiul pentru cea mai bună voce feminină la Festivalul Florian Pittis - ediția 2014 și 2016.
 • Camelia Maria Crișan: Studentă la Academia de Muzică Gheorghe Dima. A urmat cursuri de canto de la 5 ani. Din clasa a V-a a studiat flaut și pian. A câștigat 5 ani la rând premiul I la Olimpiada de Flaut.

Concurenții din echipa Loredana:

 • Alina Gabriela Mocanu - 17 ani, elevă la un liceu din Focșani. A studiat vioara de la 4 ani. Știe să cânte și la pian. Cunoscuții îi spun frecvent că seamănă cu Antonia.
 • Rucsandra Iliescu - Fostă membră a trupei Blaxy Girls, lansând hituri ca ”If You Feel My Love” și ”Dear Mama”. A început să ia ore de canto de la vârsta de 8 ani. A făcut dans de performanță timp de 3 ani.
 • Bogdan Negroiu - Solist al trupei El Negro. A început să cânte de mic. S-a înscris la cursuri de canto la vârsta de 17 ani. A cântat în deschiderea trupei lui Bob Marley.
 • Howard Dell - Actor american, a jucat rolul lui Troy Hawkin în serialul ”Tânăr și neliniștit”. S-a mutat în România în urmă cu câțiva ani. În prezent este instructor de fitness în București. În timpul liber scrie cărți și cântă la pian.

Concurenții din echipa Smiley:

 • Ramona Nerra - A cântat cu Nicoleta Luciu în trupa Alize. Locuiește în Germania de 15 ani. A participat la Vocea Germaniei, această expunere aducându-i colaborări cu ATB și șansa de a cânta cu Pink, Kelly Rowland şi Nicole Scherzinger.
 • Adelina Borsan - 37 de ani, muzician. La 10 ani a fost recrutată în Corul Patriarhiei Române, astfel având oportunitatea de a susține concerte la Sala Radio și Ateneu, dar și peste hotare, în țări ca Grecia, Spania, Ungaria.
 • Elena Munteanu - A cântat împreună cu trupa El Negro, fiind soția lui Bogdan Negroiu (solistul formației). A studiat canto de la vârsta de 16 ani.
 • Sebastian Seredinschi - 21 de ani, student la Politehnică, secția Nanotehnologie. Nu are studii muzicale. Are un mini studio improvizat la el în apartament.

Concurenții din echipa Marius Moga:

 • Corina Cuniuc - 25 de ani, din Chișinău. Este stabilită la Paris de 4 ani, lucrând aici ca recepționera la un hotel. Cântă din copilărie. Își dorește o carieră în muzică.
 • Mihai Ionuț Trif - 26 de ani, barman. A început să cânte la chitară la 12 ani. La scurtă vreme a renunțat la chitară și a trecut la rolul de vocalist. Îi plac tatuajele.
 • Alexandru Baroc - 24 de ani, muzician. Lucrează într-un studio de muzică, unde compune piese. Vrea să se descopere ca artist prin intermediul emisiunii ”Vocea României”.
 • Flavia Andreea Sandu - 18 ani, elevă la Liceul de muzică Sigismund Toduța din Cluj. De 2 ani studiază canto la Școala Populară de Arte Tudor Jarda.

Video audiții Vocea României 2016, ep. 1

Vocea României - sezonul 6: Teodora Buciu - ”Purple Rain” (echipa Tudor Chirilă)

Vocea României - sezonul 6: Adrian Corlaciu - ”Born to Be Wild” (echipa Tudor Chirilă)

Vocea României - sezonul 6: Ramona Nerra - ”Should Have Been Us” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Rucsandra Iliescu - ”Bang Bang” (echipa Loredana)

Vocea României - sezonul 6: Mihai Ionut Trif - ”Supergirl” (echipa Marius Moga)

Vocea României - sezonul 6: Alina Gabriela Mocanu - ”Masterpiece” (echipa Loredana)

Vocea României - sezonul 6: Corina Coniuc - ”Feeling Good” (echipa Marius Moga)

Vocea României - sezonul 6: Ana Miruna Ionescu - ”Who Knew” (echipa Tudor Chirilă)

Video audiții Vocea României 2016, ep. al 2-lea

Vocea României - sezonul 6: Sebastian Seredinschi - ”Pillow Talk” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Camelia Maria Crișan - ”Big Spender” (echipa Tudor Chirilă)

Vocea României - sezonul 6: Elena Munteanu - ”Virtual Insanity” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Adelina Borsan - ”That Man” (echipa Smiley)

Vocea României - sezonul 6: Howard Dell - ”Get Here” (echipa Loredana)

Emisiuni radio-tv

"În fața unei asemenea voci trebuie să mă ridic", a spus Andra la "Românii au talent" - VIDEO

Andrada Olteanu a interpretat piesa lui Amy Winehouse, "Back To Black". Concurenta de 16 ani a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Andrada Olteanu la "Românii au talent" 2021
Andrada Olteanu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Andrada este originară din Constanța și este elevă. Concurenta a mărturisit că a moștenit talentul muzical de la tatăl său, acesta fiind și cel mai mare susținător. Andrada a cântat într-un cor timp de mai mulți ani. În același timp, a luat lecții de chitară și pian.

La "Românii au talent", Andrada i-a impresionat pe jurați cu interpretarea piesei "Back To Black". Andra s-a ridicat în picioare și a declarat:

"În fața unei asemenea voci trebuie să mă ridic. Să mă înclin, să aplaud, să apreciez. Așa-i frumos. Așa mi se pare normal. Am rezonat cu tot ce ai cântat, cu fiecare <<floricică>>, cu timbrul tău superb. Ești minunată! Ai o voce superbă!"

Smiley a complimentat-o pe Andrada:

"Andrada, într-adevăr, ai o voce foarte frumoasă și faci niște <<floricele>> foarte bine studiate. Cântecul asta nu este un cântec foarte bun pentru audiții. Nu e foarte bun pentru că e un cântec monoton. El are un feeling deosebit, e un cântec pe care îți face plăcere să-l asculți, dar cumva, pentru o audiție de voce, nu te ajută foarte mult. Tu ai reușit să te pui în valoare pe o piesă care, de obicei, nu-i ajută pe alții. Mie mi-a plăcut cum ai cântat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liliana Khemi i-a surprins pe jurații de la "Românii au talent" cu vocea sa

Concurenta de 60 ani a cucerit cu o interpretare emoționantă. Jurații emisiunii "Românii au talent" au apreciat vocea specială a Lilianei și i-au oferit 4 DA.

Publicat

pe

Liliana Khemi la "Românii au talent" 2021
Liliana Khemi la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Liliana vine din București și este casnică. Concurenta a mărturisit că a lucrat cu copii în cadrul unor programe de tip afterschool în Israel și Australia. Liliana a trecut prin momente dificile în urma unui diagnostic crunt - cancer la sân. "Jumătate din tratament sunt voința și optimismul", a declarat Liliana.

Liliana și-a descoperit talentul muzical după ce s-a dus într-un bar de karaoke. A început să cânte și și-a dat seama că îi place sentimentul pe care muzica i-l oferă. De atunci cântă tot timpul și a venit la "Românii au talent" pentru a încânta telespectatorii cu vocea sa. Concurenta a interpretat piesa "Time Flies" (Vaya Con Dios) și a primit 4 DA.

"Vai, cât de frumos a fost! Am plecat puțin sceptică, dar am așteptat să-ți revii și ai revenit atât de frumos și am descoperit un timbru frumos, un plâns în voce care e extraordinar, notele atacate acolo unde trebuie. Aveți o răgușeala de care ar trebui să profitați. Este foarte frumos!", a spus Andra.

Alexandra Dinu a spus:

"Mi-a plăcut vocea. Aveți un timbru special. Am simțit și emoția și am simțit că v-ați simțit bine cântând. Sunteți chiar foarte tânără, nu mă așteptam, a fost o surpriză vârsta pe care spuneți că o aveți. Felicitări!"

Smiley a avut, de asemenea, de spus cuvinte de laudă la adresa interpretării concurentei:

"Doamna Liliana, v-am ascultat cu mare plăcere și cred că și piesa asta reprezintă ceva pentru dumneavoastră pentru că eu așa am simțit. Ce e important la performance-ul dumneavoastră a fost că eu am simțit că piesa asta e importantă pentru dumneavoastră și că vă reprezintă. Asta e cel mai important dintr-un performance: ca oamenii din fața dumneavoastră să simtă ceea ce simțiți dumneavoastră atunci când cântați".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

"Românii au talent": Andrei Trandafir a încins atmosfera cu o interpretare electrizantă la chitară

Concurentul de 18 ani a creat pe scena de la "Românii au talent" un moment desprins parcă dintr-un concert rock. Andrei a trecut în etapa următoare cu 4 DA.

Publicat

pe

Andrei Trandafir la "Românii au talent" 2021
Andrei Trandafir la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Andrei este originar din București și este elev în clasa a 12-a. Concurentul a mărturisit că ultimul an a fost unul copleșitor din cauza contextului global. Nu îi place școala online și a devenit dificil să stea tot timpul în casă. A simțit că dorește să facă ceva cu talentul său, să îl scoată la suprafață și să îl prezinte unui public cât mai larg.

Andrei studiază chitara de opt ani. Este pasionat de muzica rock și îi plac trupe ca Metallica, Korn, Slipknot sau Avenged Sevenfold. La "Românii au talent", Andrei i-a bucurat pe jurați cu o interpretare la chitara electrică.

"Ești foarte bun! Merg bine degetele pe chitară. Talentat ești, serios ești, tuns ești. Ai stilul tău foarte clar. La un moment dat, o sa mai descoperi și alte genuri muzicale care te vor ajuta să evoluezi ca și chitarist", l-a sfătuit Smiley.

Andra a spus:

"În momentul în care începi să cânți, se transformă totul. Dintr-un om <<normal>>, devii artist. Pur și simplu, cântând câteva note, cântându-ți sufletul. Indiferent de ce stil: rock, pop... Mi se pare că are loc o magie atunci când omul începe și dă frâu liber sentimentelor față de muzică".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE