Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Vița de Vie oferă, prin concurs, șansa de a lansa un single împreună cu formația

Vița de Vie lansează un concurs inedit pentru fanii cu înclinații artistice. Următorul single al formației va fi compus, înregistrat și cântat la Arenele Romane împreună cu acel / acea care va reuși să se distingă dintre cei înscriși prin creativitate, voce și interpretare.
Vița de Vie & un fan norocos

Vița de Vie & un fan norocos

Urmărește-ne pe

Vița de Vie oferă unui fan șansa de a compune, înregistra și cânta o piesă împreună cu formația. Norocosul sau norocoasa va fi ales / aleasă în urma unui concurs la care publicul se poate înscrie până pe data de 15 septembrie.

Exercițiul creativ propus de trupă este compunerea strofelor următorului single Vița de Vie, pornind de la negativul cu refren pus la dispoziție aici. Pasul următor este înregistrarea melodiei în forma finală (strofe + refren), într-o interpretare proprie, și trimiterea rezultatului final aici. Refrenul este compus deja de formație, versurile lui urmând să ajute participanții să intre în starea piesei și să-i înțeleagă mesajul.

Refrenul noului single Vița de Vie:

”Fiarelor - cântecul meu se aprinde în noapte
Cântec de dor - ca un ecou, o mie de șoapte
Somn ușor - cu ochii închiși am să-l cânt mai departe,
Fiarelor - cântecul meu vă alunga pe toate
Cântec de dor - ca un ecou dintr-o mie de șoapte
Somn ușor - eu nu am să dorm, am să merg mai departe.” 

Cel mai convingător dintre participanți va fi desemnat câștigătorul concursului Vița de Vie. Premiul va fi oportunitatea de a lansa un single împreună cu trupa favorită. Mai exact, câștigătorul se va alătura trupei în studio, va înregistra piesa cu Vița de Vie și o va cânta împreună cu formația la concertul de la Arenele Romane de pe 29 octombrie. Mai mult decât atât, single-ul va fi inclus pe următorul album al trupei.

În ce privește calitatea înregistrării, nu sunt impuse condiții, deși o versiune audio mai bună ar putea spori șansele de câștig.

”Cu cât înregistrarea ta este mai bună, cu atât ne putem da mai bine seama de intenție, însă o înregistrare decentă cu telefonul s-ar putea să fie de ajuns”, este specificat în mesajul ce anunță concursul.

Așadar, după data de 15 septembrie, preț de un single, componența trupei Vița de Vie va fi: Adrian Despot | Sorin Pupe Tănase | Cezar Popescu | Adrian Ciuplea | Mihai Ardelean | TU.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vita de Vie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Weeknd, de două ori în Cartea Recordurilor

The Weeknd înregistrează două noi recorduri, iar unul dintre ele se datorează celui mai recent album al său „Beauty Behind...

Închide