Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tom Odell a lansat o piesă nouă: "Here I Am" - LIVE VIDEO

Tom Odell a dezvăluit o piesă nouă de pe albumul “Wrong Crowd”, intitulată "Here I Am". Melodia a fost interpretată live în cadrul unui concert restrâns, desfășurat sub emblema ”Vevo Presents”.

Publicat

pe

Tom Odell interpretând live noul single "Here I Am"
Tom Odell interpretând live noul single "Here I Am"

Tom Odell este un artist indie în vârstă de 25 de ani care a captat atenția publicului în 2012, odată cu lansarea piesei ”Another Love”. Albumul de debut “Long Way Down” a apărut câteva luni mai târziu, în 2013, debutând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia.

Într-un interviu acordat Hungertv, artistul dezvăluia că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite.

”Pur și simplu scriu despre lucruri pe care le simt. Am descoperit că scriu piese mult mai bune dacă sunt onest, astfel că scriu despre ceea ce trăiesc. Poate deveni un pic ciudat atunci când prietenii sau fostele iubite se regăsesc în piese. Dar este incredibil cum poți să faci asta. Cred că se numește “licență artistică”.” – Tom Odell.

La aproape 3 ani de la aceste declarații, Tom Odell a revenit cu cel de-al doilea album de studio. Intitulat “Wrong Crowd”, albumul a fost lansat pe 10 iunie 2016 și a debutat pe poziția a doua în topul albumelor din UK.

Aflat încă în perioada de promovare a discului, Tom Odell a susținut un concert privat pentru Vevo, în cadrul căruia a interpretat și o piesă nouă, intitulată ”Here I Am”. Clipul poate fi urmărit mai jos.

LIVE VIDEO: Tom Odell - "Here I Am" (Vevo Presents)

Trending