Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ștefan Bănică pleacă într-un turneu național - DATE CONCERTE

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național ce va cuprinde 8 orașe. Fanii vor putea asculta live hiturile artistului, precum și ultimele single-uri lansate, “Gură, taci!” și "La masa mea", înregistrat cu Cabron.

Publicat

pe

Concert Ștefan Bănică la Sala Palatului 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Toamna aceasta, publicul va dansa pe rock'n'roll alături de Ștefan Bănică. Îndrăgitul artist și actor va pleca într-un turneu național ce va include 8 orașe. Show-ul va fi caracterizat de emoție, energie și bucurie, în setlist urmând a fi incluse cele mai iubite piese ale sale.

”Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Mi se pare cea mai frumoasă parte din meseria asta. Turneele ne dau ocazia de a ne întâlni cu cei care iubesc muzica noastră, iar fiecare show este unic și irepetabil. Energia pe care o primești de la public, în concertele live, nu o simți niciodată atunci când înregistrezi o piesă în studio. Cântecul, pe scenă, capătă o altă valoare”, a declarat Ștefan Bănică.

Date turneu 2016 Ștefan Bănică

  • 15 noiembrie - Râmnicu Vâlcea - Sala Sporturilor "Traian"
  • 16 noiembrie Timișoara - Opera Națională Română
  • 17 noiembrie Reșița - Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 18 noiembrie Craiova - Sala Polivalentă
  • 21 noiembrie Constanța - Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 22 noiembrie Galați - Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 23 noiembrie Bacău - Teatrul de Vară "Radu Beligan"
  • 24 noiembrie Brașov - Sala Sporturilor "D.P.Colibași"

Ștefan Bănică va introduce în show-ul său și câteva surprize, fanii având ocazia de a asculta în premieră piese noi de pe următorul album al artistului.

”Printre piesele pe care toată lumea așteptă să le audă în concerte, vor fi și unele noi, care vor apărea la începutul anului viitor pe un nou album. De asemenea, în fiecare oraș al turneului vom afla, alături de Cabron, „Cine stă la masa mea”. Și, evident, până la urmă o s-o facem lată încă o dată! De abia aștept să mă întâlnesc cu publicul meu de la Râmnicu Vâlcea, Timișoara, Reșița, Craiova, Constanța, Galați, Bacău, Brașov!”

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare și premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină. Cu un public foarte variat, care cuprinde mai multe generații - de la copii, până la tineri, părinți și bunici - Ștefan Bănică este un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

Trending