Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Robbie Williams - album nou în noiembrie

Robbie Williams lansează albumul „Heavy Entertainment Show” în luna noiembrie, dar până atunci își ispitește fanii cu un trailer al viitorului material discografic.

Publicat

pe

Robbie Williams
Robbie Williams

Fanii lui Robbie Williams își doresc de mult timp să asculte o piesă nouă de la acesta, iar așteptarea lor va fi răsplătită în curând. Artistul lansează albumul „Heavy Entertainment Show”, pe 4 noiembrie, după ce a anunțat oficial acest lucru în cadrul emisiunii X Factor din Marea Britanie.

Am lucrat la acest album la fel cum am lucrat și la celelalte. A fost un proces de trei ani, unele piese erau gata deja de acum trei ani, le aveam în calculator și eram foarte încântat în privința lor, dar apoi au apărut altele noi care le-au luat locul. Au revenit cele vechi înapoi în plan, apoi iar cele noi, a fost un proces la care am lucrat ceva ani”, a declarat Robbie Williams, pentru Beat1 Radio.

Pentru noul album, Robbie Williams a colaborat cu Guy Chambers, cel care l-a ajutat să compună hiturile "Rock DJ", "Feel", "Millennium", "Let Me Entertain You", "Angels", "Supreme" și "Eternity".

Suntem din nou prezenți fiecare în viața celuilalt și ținem unul la altul, el este fratele meu în muzică, și este oarecum și fratele meu spiritual. Ne-am întors înapoi în studio și am recreat un strop de magie, sperând că ne vom reconecta cu ceea ce ne-a adus succesul la început.”, a povestit Robbie Williams.

Comentează

Trending