BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Robbie Williams - album nou în noiembrie

Robbie Williams lansează albumul „Heavy Entertainment Show” în luna noiembrie, dar până atunci își ispitește fanii cu un trailer al viitorului material discografic.
Robbie Williams

Robbie Williams

Fanii lui Robbie Williams își doresc de mult timp să asculte o piesă nouă de la acesta, iar așteptarea lor va fi răsplătită în curând. Artistul lansează albumul „Heavy Entertainment Show”, pe 4 noiembrie, după ce a anunțat oficial acest lucru în cadrul emisiunii X Factor din Marea Britanie.

Am lucrat la acest album la fel cum am lucrat și la celelalte. A fost un proces de trei ani, unele piese erau gata deja de acum trei ani, le aveam în calculator și eram foarte încântat în privința lor, dar apoi au apărut altele noi care le-au luat locul. Au revenit cele vechi înapoi în plan, apoi iar cele noi, a fost un proces la care am lucrat ceva ani”, a declarat Robbie Williams, pentru Beat1 Radio.

Pentru noul album, Robbie Williams a colaborat cu Guy Chambers, cel care l-a ajutat să compună hiturile "Rock DJ", "Feel", "Millennium", "Let Me Entertain You", "Angels", "Supreme" și "Eternity".

Suntem din nou prezenți fiecare în viața celuilalt și ținem unul la altul, el este fratele meu în muzică, și este oarecum și fratele meu spiritual. Ne-am întors înapoi în studio și am recreat un strop de magie, sperând că ne vom reconecta cu ceea ce ne-a adus succesul la început.”, a povestit Robbie Williams.

Citește mai multe despre Robbie Williams
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Victoria Vassilenko din Bulgaria este câștigătoarea Concursului Enescu 2016, Secțiunea Pian

Victoria Vassilenko din Bulgaria a câștigat Concursul Enescu 2016, Secțiunea Pian, după o finală în care a interpretat Concertul Nr 1....

Închide