Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Postmodern Jukebox readuce la București parfumul secolului trecut

Postmodern Jukebox revine în România pe 29 martie 2017. Trupa va susține un nou concert la Sala Palatului, pregătind pentru fanii din București un show presărat cu hituri pop contemporane reinterpretate în stil vintage, cu parfumul secolului trecut.
Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox

După un spectacol excelent în România în primăvara lui 2016, când au ridicat mii de fani în picioare, membrii trupei au fost încântați să accepte din nou invitația Events pentru un alt concert în martie 2017, la București. Noul turneu vine ca o continuare firească a celui din 2016, care s-a desfășurat cu casa închisă în toată Europa.

“Cei de la Postmodern Jukebox sunt, fără exagerare, un suces postmodernist, reușind să își extindă succesul din online în lumea reală, cu turnee peste tot în jurul lumii, pentru mii de fani, al căror număr este în continuă creștere.” - Buffalo News

Acum cu o componență de peste 70 de membri, trupa Postmodern Jukebox are în palmares un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizări și 2 milioane de abonați. Au cântat la “Good Morning America”, au cucerit topurile Billboard și iTunes și au susținut sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea. Varianta lor la “Creep”, piesa celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube, declarând că este coverul ei favorit.

La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații. Concertul de la București va fi, așadar, un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate vârstele.

Prețuri bilete pentru concertul Postmodern Jukebox la București, 2017:

 • Categoria I – 120 lei
 • Categoria a II-a – 150 lei
 • Categoria a III-a – 180 lei
 • Categoria a IV-a – 220 lei
 • VIP - 350 lei
 • SILVER VIP (loc VIP, afișul turneului în ediție limitată) -  550 lei
 • GOLDEN VIP (loc VIP, badge VIP, acces Meet&Greet după spectacol, afișul turneului în ediție limitată) - 750 lei

Prețuri bilete în presale (În perioada 28 septembrie – 12 octombrie):

 • Categoria I – 108 lei
 • Categoria a II-a – 135 lei
 • Categoria a III-a – 162 lei
 • Categoria a IV-a – 198 lei

Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Postmodern Jukebox
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tarja Turunen, "regina rock-ului simfonic", concertează în 2017 la București și Timișoara

Tarja Turunen, ”regina muzicii symphonic rock & metal”, revine în România în 2017 cu două concerte. Soprana care a făcut...

Închide