Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

OneRepublic a realizat un cover după "Send My Love", ultimul single Adele - VIDEO

OneRepublic a interpretat live la BBC Radio 1 un cover după ultimul single lansat de Adele, ”Send My Love” (To Your New Lover). Trupa promovează în prezent single-ul ”Kids”, de pe albumul “Oh My My”.

Publicat

pe

Solistul OneRepublic interpretând un cover după Adele
Solistul OneRepublic interpretând un cover după Adele

La 3 ani de la înregistrarea discului ”Native”, OneRepublic pregătește lansarea unui nou album. Discul se numește “Oh My My” și va fi lansat pe 7 octombrie. De pe noul material au fost extrase deja două single-uri - "Wherever I Go" și ”Kids”, trupa promițând fanilor o abordare ”nouă, modernă, diferită de tot ce a fost lansat până acum”.

Până la punerea în vânzare a discului, trupa promovează noile piese prin diverse interviuri și apariții în emisiuni de la radio și TV. Invitați la BBC Radio 1 Live Lounge, membrii trupei OneRepublic s-au conformat tradiției emisiunii și au interpretat, pe lângă noul single ”Kids”, un cover. Melodia aleasă de trupă a fost ultimul single al lui Adele, "Send My Love (To Your New Lover)", noua versiune căpătând influențe din sound-ul OneRepublic.

OneRepublic - "Send My Love" (cover Adele) - VIDEO

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică. Interesul caselor de discuri nu a întârziat să apară, într-un final trupa alegând să semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivându-și astfel și formula: Tedder la voce, Filkins la chitară și backing vocals, Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle la bas și violoncel, iar Drew Brown la chitară. Din păcate acest parteneriat s-a încheiat mai repede decât fusese preconizat, albumul programat să iasă în vara anului 2006 fiind anulat cu doar două luni inainte de lansare. Debutul discografic a avut loc un an mai târziu, în 2007, materialul ”Dreaming Out Loud” având de această dată sprijinul Interscope Records. De aici până la succesul internațional nu a mai fost decât un singur pas.

OneRepublic a concertat pentru prima oară în România pe 4 iunie 2015. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending