Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

OneRepublic a colaborat cu Peter Gabriel pentru noul single "A.I." - AUDIO

OneRepublic a lansat o nouă piesă, intitulată ”A.I.”. Melodia este înregistrată împreună cu Peter Gabriel și este extrasă de pe noul album "Oh My My", așteptat pe piață toamna aceasta.

Publicat

pe

Ryan Tedder / Peter Gabriel
Ryan Tedder / Peter Gabriel

La 3 ani de la înregistrarea discului ”Native”, OneRepublic pregătește lansarea unui nou album. Discul se numește “Oh My My” și va fi lansat pe 7 octombrie. De pe noul material au fost extrase deja două single-uri - "Wherever I Go" și ”Kids”, trupa promițând fanilor o abordare ”nouă, modernă, diferită de tot ce a fost lansat până acum”.

Până la punerea în vânzare a discului, trupa prezintă publicului o nouă piesă, intitulată "A.I.". Melodia este înregistrată împreună cu Peter Gabriel și poate fi descărcată gratuit de către toți cei care precomandă albumul de pe iTunes.

Tracklist "Oh My My" - OneRepublic:

  1. Let's Hurt Tonight
  2. Future Looks Good
  3. Oh My My (feat. Cassius)
  4. Kids
  5. Dream
  6. Choke
  7. A.I. (feat. Peter Gabriel)
  8. Better
  9. Born
  10. Fingertips
  11. Human
  12. Lift Me Up
  13. NbHD (feat. Santigold)
  14. Wherever I Go
  15. All These Things
  16. Heaven

OneRepublic - "A.I." feat. Peter Gabriel - AUDIO

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică. Interesul caselor de discuri nu a întârziat să apară, într-un final trupa alegând să semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivându-și astfel și formula: Tedder la voce, Filkins la chitară și backing vocals, Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle la bas și violoncel, iar Drew Brown la chitară. Din păcate acest parteneriat s-a încheiat mai repede decât fusese preconizat, albumul programat să iasă în vara anului 2006 fiind anulat cu doar două luni inainte de lansare. Debutul discografic a avut loc un an mai târziu, în 2007, materialul ”Dreaming Out Loud” având de această dată sprijinul Interscope Records. De aici până la succesul internațional nu a mai fost decât un singur pas.

OneRepublic a concertat pentru prima oară în România pe 4 iunie 2015. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane.

Trending