Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lion Babe a lansat un cover după hitul lui Tom Jones, "She's a Lady" - AUDIO

Lion Babe, duo-ul neo-soul care a colaborat în 2015 cu Disclosure pentru piesa "Hourglass", a lansat un cover după unul dintre hiturile lui Tom Jones, "She's a Lady". Deși este aflat încă la debut, grupul are deja o bază solidă de fani, ce crește cu fiecare nouă melodie lansată.

Publicat

pe

Lion Babe
Lion Babe

După melodii ce au intrat pe perioada verii în playlisturile de club din America, Lion Babe ne propune o piesă pentru sezonul de toamnă. Melodia se numește "She's a Lady" și este un cover după hitul cu același titlu interpretat de Tom Jones. Piesa, în versiunea originală, a fost compusă de Paul Anka și lansată în 1971. Certificat cu aur pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare, single-ul este în continuare unul dintre cele mai populare hituri din repertoriul lui Tom Jones.

Coverul realizat de Lion Babe pentru piesa "She's a Lady" a fost produs de Astro Raw. Noua versiune a melodiei a fost înregistrată special pentru campania de promovare a colecției de toamnă a brandului de haine H&M.

Lion Babe - "She's a Lady" - AUDIO

Duo-ul neo-soul format din Jillian Hervey și Lucas Goodman și-a început activitatea în 2011, lansând EP-ul de debut în ianuarie 2014. De pe acest material au fost extrase single-urile "Treat Me Like Fire" și "Jump Hi".

În 2015, Lion Babe a colaborat cu Disclosure pentru piesa "Hourglass". Melodia se regăsește pe albumul ”Caracal”, plasat pe prima poziție în topurile UK Albums și US Dance/Electronic Albums.

A urmat apoi albumul de debut al duo-ului, ”Begin”. Pe acest LP, ce conține 14 piese, sunt incluse colaborări cu Pharrell Williams, Childish Gambino, Andrew Wyatt și Al Shux. Materialul a fost lansat pe 5 februarie 2016.

Tracklist ”Begin” - Lion Babe:

  1. Whole
  2. Jump Hi (feat. Childish Gambino)
  3. Wonder Woman
  4. Impossible
  5. Stressed OUT!
  6. Satisfy My Love
  7. Where Do We Go
  8. On the Rocks
  9. Hold On
  10. Jungle Lady
  11. Got Body
  12. Everyday Life
  13. Treat Me Like Fire
  14. Little Dreamer

Trending