Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lidia Buble a lansat piesa "Mi-e bine" feat. Matteo - AUDIO

Lidia Buble a lansat un nou single, intitulat ”Mi-e bine”. Piesa a fost înregistrată împreună cu Matteo și a fost interpretată live în premieră în cadrul galei Media Music Awards 2016.

Publicat

pe

Lidia Buble
Lidia Buble

Lidia Buble a lansat la Media Music Awards 2016 noul single "Mi-e bine" feat. Matteo. Artista a prezentat în fața a peste 40.000 de oameni un show electrizant, ce a inclus o coregrafie provocatoare. Lidia a fost însoțită pe scenă de 12 dansatoare, pentru piesa "Mi-e bine" alăturându-i-se și Matteo.

Ca și în cazul celorlalte piese lansate de către Lidia Buble, si de aceasta dată Adrian Sînă este compozitorul piesei "Mi-e bine", melodia fiind produsă în studioul Akcent Music. Pe aceeași scenă din Sibiu, în urmă cu un an, Lidia Buble lansa hitul "Le-am spus și fetelor", care în prezent are peste 31 de milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul a ocupat săptămâni la rând prima poziție în top 10 difuzări radio și TV.

 Lidia Buble - "Mi-e bine" feat. Matteo - AUDIO

Lidia Buble a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Akcent pentru single-ul “Kamelia” și featuringul cu Adrian Sînă pentru piesa “Noi Simțim La Fel“. La doar 20 de ani, tânăra artistă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, fiind comparată cu Laura Stoica. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul ei sunt "Le-am spus și fetelor", ”Forrever Love” (lansat împreună cu Direcția 5), ”Noi Simțim La Fel” feat. Adrian Sînă, ”Mă cerți” feat. Adrian Sînă.

Trending