Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Lady Gaga a lansat piesa "Perfect Illusion" - AUDIO

Lady Gaga a lansat o nouă piesă, intitulată ”Perfect Illusion”. Pentru acest single a fost filmat și un videoclip, ce va fi dezvăluit în curând.
Lady Gaga - Perfect Illusion

Lady Gaga - Perfect Illusion

După live-urile extrem de mediatizate de la Oscar, Super Bowl și Grammy, ce au menținut-o în atenția publicului, Lady Gaga este pregătită să revină cu ceva proaspăt. Artista a lansat o nouă piesă, intitulată "Perfect Illusion". Melodia este compusă și produsă de Germanotta împreună cu Mark Ronson, Kevin Parker și Mike Tucker.

”Piesa este despre extazul lumii moderne...am găsit modul nostru dulce, simplu și ieșit din comun de a spune asta”, a declarat Lady Gaga în cadrul unui interviu acordat iHeartRadio.

Piesa "Perfect Illusion" va beneficia în curând și de un videoclip, Lady Gaga publicând pe pagina sa de Facebook un teaser.

Lady Gaga - "Perfect Illusion" - AUDIO

TEASER VIDEOCLIP: Lady Gaga - "Perfect Illusion"

Deși a fost criticată pentru tributul oferit lui David Bowie la Grammy, Lady Gaga a depășit cu brio orice comentarii negative, susținând la gala premiilor Oscar 2016 unul dintre cele mai emoționante momente ale serii. Artista a interpretat live piesa ”Til It Happens To You”, pentru care a primit și o nominalizare în categoria ”Cea mai bună piesă originală”. Chiar dacă a pierdut Oscarul în fața lui Sam Smith, interpretarea acestei melodii a ”zguduit” audiența, vocea puternică a artistei făcând ca mesajul dureros al versurilor să rămână adânc impregnat în memoria spectatorilor.

Til It Happens To You” a fost înregistrată de Lady Gaga special pentru documentarul ”The Hunting Ground”, a cărui tematică atinge o coardă sensibilă din viața artistei. Filmul abordează subiectul tinerilor abuzați sexual, Lady Gaga mărturisind într-un interviu că în adolescență a trecut printr-o astfel de experiență.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kylie Minogue a confirmat înregistrarea unui nou duet cu Robbie Williams

La 16 ani de la apariția hitului ”Kids”, Kylie Minogue și Robbie Williams pregătesc lansarea unui nou duet. După declarațiile...

Închide