Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kylie Minogue a confirmat înregistrarea unui nou duet cu Robbie Williams

La 16 ani de la apariția hitului ”Kids”, Kylie Minogue și Robbie Williams pregătesc lansarea unui nou duet. După declarațiile lui Robbie de anul trecut, prin care era anunțată posibilitatea unei noi colaborări, artista australiană revine un an mai târziu cu o confirmare a înregistrării duetului.

Publicat

pe

Robbie Williams și Kylie Minogue în 2000, la filmarea clipului ”Kids”
Robbie Williams și Kylie Minogue în 2000, la filmarea clipului ”Kids”

Robbie Williams a început încă de anul trecut să compună piese pentru un nou album, tot atunci planificându-și posibile colaborări. Într-o discuție cu News.com, artistul britanic declara atunci că are deja o piesă care ”sună grozav” și că ar fi încântat să o înregistreze sub forma unui duet, împreună cu Kylie Minogue.

"Duetul cu Kylie s-ar putea să nu iasă până la urmă, ceea ce ar fi rușinos pentru mine pentru că am spus deja prea multe. Dar am o piesă care sună grozav și mi-ar face o deosebită plăcere să o cânte împreună cu mine. Poate că va accepta, poate că nu, vom vedea", spunea Robbie.

La aproape un an de la aceste declarații, Kylie revine cu o confirmare pe care, probabil, mulți o așteptau cu nerăbdare.

"Nu știu pe ce album va fi (al meu sau al lui), dar sună foarte bine”, a indicat Kylie într-un interviu acordat news.com.au.

Considerând succesul primului duet al celor doi, decizia de a înregistra o nouă colaborare pare a fi o idee inspirată. Reamintim faptul că piesa ”Kids”, lansată în 2000, a urcat până pe poziția a 2-a în topul single-urilor din UK, fiind certificată cu argint.

Robbie Williams și Kylie Minogue - ”Kids”

În paralel, Kylie Minogue pregătește lansarea unui nou album de Crăciun.

“Lucrez la mai multe lucruri. Avem câteva piese noi pentru albumul de Crăciun pe care îl vom lansa anul acesta. Am început să lucrez și la un nou disc de studio, dar luând în considerare că am agenda foarte încărcată, nu voi avea foarte mult timp pentru înregistrări, deși mă gândesc la asta constant.“

Ultimul album de studio al lui Kylie a fost lansat în urmă cu 2 ani. Intitulat ”Kiss Me Once” (2014), discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Australia și pe locul 2 în clasamentul din UK.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Kylie Minogue și Gloria Gaynor ne invită la dans cu piesa "Can't Stop Writing Songs About You" - AUDIO

Kylie Minogue continuă povestea disco cu o nouă lansare. De data aceasta, este vorba de o colaborare cu legendara Gloria Gaynor. "Can't Stop Writing Songs About You" este disponibilă în articol, așa că te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Kylie Minogue & Gloria Gaynor - "Can't Stop Writing Songs About You"
Kylie Minogue & Gloria Gaynor - "Can't Stop Writing Songs About You" │ FOTO: YouTube

"Can't Stop Writing Songs About You" este compusă de Daniel Davidsen, Iain James, Peter Wallevik și Sinéad Harnett. Melodia vorbește despre dragoste ca sursă de inspirație. Chiar dacă povestea de iubire s-a încheiat, efectele acestea rămân și pot duce la creații artistice.

"Can't Stop Writing Songs About You" este extrasă de pe albumul "DISCO: Guest List Edition", lansat de Kylie Minogue pe 12 noiembrie. Aceasta este o variantă extinsă a materialului original - "DISCO", cel de-al 15-lea album din cariera cântăreței.

Pe lângă single-ul în colaborare cu Gloria Gaynor, artista australiană a mai lansat o colaborare cu Jesse Ware, un feat cu Years & Years - "A Second to Midnight", dar şi piese solo ca "Say Something" sau "Magic".

AUDIO: Kylie Minogue & Gloria Gaynor - Can't Stop Writing Songs About You

Citește în continuare

Muzică nouă

Kylie Minogue a lansat o piesă disco, "Kiss of Life", alături de Jessie Ware

Kylie Minogue ne oferă un vibe disco pe noua sa piesă, "Kiss of Life", la fix pentru petrecerile de Halloween. Melodia este o colaborare cu Jessie Ware şi sună a anii '80, iar cu puţină indulgenţă şi-ar găsi loc într-un un film James Bond mai vechi sau un serial ca "Miami Vice". Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Kylie Minogue Jessie Ware Kiss of Life
Coperta single Kylie Minogue Jessie Ware Kiss of Life │ FOTO: Kylie Minogue

Pe lângă un bas jucăuş şi voci şoptite avem coruri feminine hipnotizante şi îndemnuri la dans cât mai senzual. "Kiss of Life" este un single extras de pe albumul nou al lui Kylie Minogue, "DISCO: Guest List Edition". Acest LP este o versiune regândită a albumului "Disco" lansat de Kylie în 2020, cu extra artişti în rol de colaboratori şi câteva piese noi. Noul material discografic va sosi pe 12 noiembrie prin casa de discuri BMG.

Pe lângă single-ul în colaborare cu Jessie Ware, artista australiană a mai lansat colaborarea cu Years & Years "A Second to Midnight", dar şi "Can's Stop Writing Songs About You", alături de legenda disco Gloria Gaynor. "Kiss of Life" a fost compusă de către Kylie şi Jessie, alături de James Ford, Danny Parker şi Shungudzo. Şi Dua Lipa a canalizat sound-ul retro al ultimului său LP pe o colaborare cu Kylie, un remix Studio 2054 al track-ului "Real Groove".

Pasionaţii de muzică electronică vor savura în noiembrie şi remix-uri de la Basement Jaxx, Purple Disco Machine şi Syn Cole pe "DISCO: Guest List Edition". Va exista şi o ediţie Deluxe de album "DISCO", care include 3 CD-uri, 1 DVD şi un Blu-Ray, cu reprezentaţia "Infinite Disco" din 2020.

Jessie Ware are la activ 4 albume până acum, inclusiv cel din 2020 "What's Your Pleasure?". Artista din Londra este activă din 2009 şi este compozitor, muzician, dar şi podcaster. Podcastul său se numeşte "Table Manners" şi îl realizează alături de mama sa. A debutat la final de an 2017 şi include câte un oaspete nou în fiecare săptămână. Show-ul are 10 sezoane şi i-a avut ca invitaţi până acum pe Ed Sheeran, Randy Jackson, Paloma Faith, Paul McCartney şi mulţi alţii.

Kylie Minogue şi-a început cariera în actorie în 1979, în 1987 în muzică şi este artistul feminin australian cu cele mai mari vânzări din toate timpurile: peste 70 de milioane de albume la nivel global. S-a reinventat periodic în muzică şi fashion şi are premii Grammy, Brit Awards şi ARIA la activ.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending