Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kylie Minogue a confirmat înregistrarea unui nou duet cu Robbie Williams

La 16 ani de la apariția hitului ”Kids”, Kylie Minogue și Robbie Williams pregătesc lansarea unui nou duet. După declarațiile lui Robbie de anul trecut, prin care era anunțată posibilitatea unei noi colaborări, artista australiană revine un an mai târziu cu o confirmare a înregistrării duetului.

Publicat

pe

Robbie Williams și Kylie Minogue în 2000, la filmarea clipului ”Kids”
Robbie Williams și Kylie Minogue în 2000, la filmarea clipului ”Kids”

Robbie Williams a început încă de anul trecut să compună piese pentru un nou album, tot atunci planificându-și posibile colaborări. Într-o discuție cu News.com, artistul britanic declara atunci că are deja o piesă care ”sună grozav” și că ar fi încântat să o înregistreze sub forma unui duet, împreună cu Kylie Minogue.

"Duetul cu Kylie s-ar putea să nu iasă până la urmă, ceea ce ar fi rușinos pentru mine pentru că am spus deja prea multe. Dar am o piesă care sună grozav și mi-ar face o deosebită plăcere să o cânte împreună cu mine. Poate că va accepta, poate că nu, vom vedea", spunea Robbie.

La aproape un an de la aceste declarații, Kylie revine cu o confirmare pe care, probabil, mulți o așteptau cu nerăbdare.

"Nu știu pe ce album va fi (al meu sau al lui), dar sună foarte bine”, a indicat Kylie într-un interviu acordat news.com.au.

Considerând succesul primului duet al celor doi, decizia de a înregistra o nouă colaborare pare a fi o idee inspirată. Reamintim faptul că piesa ”Kids”, lansată în 2000, a urcat până pe poziția a 2-a în topul single-urilor din UK, fiind certificată cu argint.

Robbie Williams și Kylie Minogue - ”Kids”

În paralel, Kylie Minogue pregătește lansarea unui nou album de Crăciun.

“Lucrez la mai multe lucruri. Avem câteva piese noi pentru albumul de Crăciun pe care îl vom lansa anul acesta. Am început să lucrez și la un nou disc de studio, dar luând în considerare că am agenda foarte încărcată, nu voi avea foarte mult timp pentru înregistrări, deși mă gândesc la asta constant.“

Ultimul album de studio al lui Kylie a fost lansat în urmă cu 2 ani. Intitulat ”Kiss Me Once” (2014), discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Australia și pe locul 2 în clasamentul din UK.

PUBLICITATE
Comentează

Trending