Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jared Leto îl va interpreta pe Andy Warhol într-un film biografic

Jared Leto îl va portretiza într-un film biografic pe controversatul lider al mișcării pop art Andy Warhol. Pelicula va fi produsă de Leto împreună cu Michael De Luca (”The Social Network”) și va avea la bază cartea lui Victor Bockris, ”Warhol: The Biography”.

Publicat

pe

Andy Warhol / Jared Leto
Andy Warhol / Jared Leto

Pelicula se va intitula simplu ”Warhol” și va prezenta povestea controversatului artist care a stârnit în anii '60 mișcarea pop art. Scenariul filmului va avea ca punct de plecare cartea biografică a lui Victor Bockris, lansată în 1989, la 2 ani după moartea lui Andy Warhol. Informațiile din această biografie vor fi adaptate pentru film de către Terence Winter, scenarist cunoscut pentru implicarea sa în proiecte precum ”The Wolf of Wall Street” și ”Vinyl”.

Alegerea lui Leto pentru rolul principal în această biografie nu este întâmplătoare, actorul portretizând în ultimii ani două personaje cel puțin excentrice. Anul acesta l-a interpretat pe Joker în blockbuster-ul ”Suicide Squad”, iar în 2014 a portretizat un transsexual în "Dallas Buyers Club", pentru acest rol fiind recompensat cu primul său Oscar.

Mai mult decât atât, Jared Leto a studiat îndeaproape cariera lui Andy Warhol, fiind pasionat, la rândul său, de artă. Actorul a mărturisit într-un interviu acordat revistei Rolling Stone că în copilărie își dorea să ajungă artist, urmând chiar cursuri la diverse facultăți de profil. Pentru o perioadă, a fost înscris la School of Visual Arts din New York, aici studiind pictura și arta fotografică.

”Am avut mii de negative pe care le procesam singur. Mă duceam în camera osbcură și ajungeam să ies de acolo după 8 ore, întrebându-mă la final unde s-a dus ziua. Iubesc camera obscură.”

Deși nu mai are acele negative, pasiunea sa pentru arta vizuală nu s-a pierdut. Jared Leto cochetează în continuare cu fotografia, noul său rol din biografia lui Andy Warhol urmând să reaprindă interesul său pentru pop art.

În paralel, Leto pregătește și lansarea unui nou album 30 Seconds to Mars. Conform solistului, discul va „pune mult accent pe sexualitate.

Muzică și film

Urmărește trailer-ul filmului "House of Gucci", cu Lady Gaga în rol principal - VIDEO

Primul trailer al anticipatei pelicule "House of Gucci" oferă publicului câte puțin din fiecare personaj al acestui drama-thriller. Lady Gaga, în rolul Patriziei Reggiani, este captivantă, iar Jared Leto e de nerecunoscut.

Publicat

pe

Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci”
Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci” │ FOTO: Captură YouTube

"House of Gucci", noul film al lui Riddley Scott, se anunță a fi blockbuster-ul sfârșitului de an și, totodată, un candidat puternic la Premiile Oscar. Lady Gaga și Adam Driver îi interpretează pe Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci în acest film biografic, bazat pe scenariul lui Roberto Bentivegna și cartea scrisă de Sara Gay Forden, "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed". Thriller-ul prezintă complotul pus la cale de Patrizia pentru a-l ucide pe Maurizio și condamnarea ei în instanță. În timpul procesului, Patrizia a primit porecla "The Black Widow" (Văduva neagră), fiind condamnată la 29 de ani de închisoare. A îndeplinit 18 ani din această sentință, în 2016 fiind eliberată.

Din distribuția filmului programat să apară în cinematografe pe 24 noiembrie fac parte și Al Pacino, care-l interpretează pe Aldo Gucci, Jered Leto, în rolul lui Paolo Gucci, Jeremy Irons va fi Rodolfo Gucci, iar Camille Cottin - Paola Franchi. În film joacă și Mădălina Ghenea, actrița româncă interpretând-o pe Sophia Loren.

Filmările au început în luna februarie, la Roma, Lady Gaga mutându-se acolo temporar. Riddley Scott a filmat și în Milano și Florența, dar și la Lacul Como. Reputatul regizor are o conexiune puternică cu Italia, tot aici având loc și filmările peliculei "Gladiatorul" (2000), cu Russel Crowe în rol principal, "All the Money in the World" (2017) având acțiunea plasată tot aici.

În primul trailer al filmului facem cunoștință cu Patrizia Reggiani, Aldo Gucci, Maurizio Gucci, dar și Paolo Gucci. Gaga, ce o interpretează pe Patrizia, reușește să intrige publicul încă de la primele replici.

VIDEO: "House of Gucci" | Official Trailer | MGM Studios

Lady Gaga a jucat anterior în filmul "A Star Is Born", pentru care a primit prima nominalizare la Oscar în categoria "Cea mai bună actriță". Artista nu a câștigat în această categorie, dar a primit primul ei Oscar pentru piesa "Shallow" ("Cea mai bună piesă originală"), compusă împreună cu Mark Ronson. "Dacă ai un vis, luptă pentru el", a declarat Gaga la gala Oscar din 2019.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending