Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

James Corden - al șaselea membru din Backstreet Boys

James Corden i-a invitat în emisiunea sa pe cei de la Backstreet Boys, iar împreună au recreat o parte din atmosfera anilor '90.

În perioada anilor '90, fenomenul „boy band” avea cel mai mare succes, iar aici îi includem și pe cei de la Backstreet Boys. James Corden și-a reamintit cu nostalgie de acele vremuri și i-a invitat în emisiunea sa pe cei cinci membri ai grupului. Împreună cu James, aceștia au interpretat hitul „Everybody (Backstreet's Back)” și au pus în scenă celebra coregrafie din videoclip.

Îmi pasă de acest fenomen mai mult decât orice pe această planetă: Vrem să aducem înapoi trupele de băieți. Vorbesc despre adevăratele trupe de băieți. Sunt cinci tipi: cel chipeș, cel haios, cel drăguț, încă unul și nonconformistul care încalcă toate regulile - toți locuiesc într-o vilă ciudată din Orlando.

Îmi place să cred că trupele de băieți nu au dispărut. În zilele noastre, tinerii din astfel de formații stau pe scenă, îmbrăcați în jeanși skinny și unii mai au și îndrăzneala să pună mâna pe vreun instrument. Nu vreau să vad asta într-un boy band. Îmi doresc să văd outfituri identice, coregrafii bine sincronizate și videoclipuri scumpe.”, a spus James Corden, înainte de a-i invita pe scenă pe cei de la Backstreet Boys.

Backstreet Boys, NSYNC, 98 Degrees şi O-Town, o parte dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor '90, s-au reunit în 2016, într-un film cu zombie - "Dead 7". Filmul a avut premiera în aprilie, iar scenariul a fost scris de Nick Carter.

 

Citește mai multe despre Backstreet Boys
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce și Justin Bieber, artiștii cu cele mai multe nominalizări la MTV EMA 2016

O nouă ediție a galei MTV Europe Music Awards (EMA) va avea loc pe 6 noiembrie la Rotterdam. În topul...

Închide