BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

David Gilmour și Benedict Cumberbatch au cântat "Comfortably Numb" la Royal Albert Hall - VIDEO

David Gilmour a oferit fanilor Pink Floyd un moment live surpriză. Cu prilejul recentului concert de la Royal Albert Hall, chitaristul l-a invitat pe scenă pe actorul britanic Benedict Cumberbatch pentru a interpreta împreună piesa "Comfortably Numb". Vocea actorului s-a potrivit neașteptat de bine pe strofele interpretate de Roger Waters, prestația sa reușind să surprindă și chiar să impresioneze publicul.
Benedict Cumberbatch & David Gilmour

Benedict Cumberbatch & David Gilmour

Nominalizat în 2015 la Premiile Oscar pentru rolul din ”The Imitation Game”, Benedict Cumberbatch își extinde orizonturile și către zona muzicală. Recent, actorul britanic și-a făcut debutul pe scena de la Royal Albert Hall, din Londra, alături de David Gilmour. La invitația chitaristului, acesta a interpretat o cunoscută piesă din repertoriul Pink Floyd - "Comfortably Numb" - reușind să livreze neașteptat de bine strofele cântate în original de Roger Waters.

Momentul a fost captat pe telefon de diverse persoane aflate în public, una dintre aceste înregistrări fiind preluată de către David Gilmour și publicată pe canalul său de YouTube. Deși calitatea clipului nu se ridică la nivelul unui video profesionist, filmarea este suficient de bună pentru a vă putea face o idee cu privire la calitățile vocale ale lui Cumberbatch.

David Gilmour - "Comfortably Numb" (featuring Benedict Cumberbatch) - AUDIO

Vara aceasta, David Gilmour s-a întors în Pompeii pentru a susține două concerte. La 45 de ani de la filmarea emblematicului ”Live at Pompeii”, Gilmour a revenit în fostul oraș din Roma Antică pentru a-și promova cel mai recent album solo, ”Rattle That Lock”.

Cele două concerte au avut loc pe 7 și 8 iulie 2016, într-un Amfiteatru Roman cu o capacitate de 2000 de persoane. Locația în care s-au desfășurat evenimentele nu a fost chiar cea în care a fost filmat în 1971 ”Live at Pompeii”, dar s-a aflat în apropiere de ruinele faimosului fost amfiteatru, care a găzduit cu decenii în urmă unul dintre cele mai inedite concerte din istoria industriei muzicale.

Citește mai multe despre David Gilmour
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Korn feat. Corey Taylor - A Different World (AUDIO)

Două dintre cele mai emblematice personalități din istoria metal-ului - Korn și Corey Taylor (Slipknot) - au colaborat pentru cântecul...

Închide