Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

David Gilmour și Benedict Cumberbatch au cântat "Comfortably Numb" la Royal Albert Hall - VIDEO

David Gilmour a oferit fanilor Pink Floyd un moment live surpriză. Cu prilejul recentului concert de la Royal Albert Hall, chitaristul l-a invitat pe scenă pe actorul britanic Benedict Cumberbatch pentru a interpreta împreună piesa "Comfortably Numb". Vocea actorului s-a potrivit neașteptat de bine pe strofele interpretate de Roger Waters, prestația sa reușind să surprindă și chiar să impresioneze publicul.
Benedict Cumberbatch & David Gilmour

Benedict Cumberbatch & David Gilmour

Urmărește-ne pe

Nominalizat în 2015 la Premiile Oscar pentru rolul din ”The Imitation Game”, Benedict Cumberbatch își extinde orizonturile și către zona muzicală. Recent, actorul britanic și-a făcut debutul pe scena de la Royal Albert Hall, din Londra, alături de David Gilmour. La invitația chitaristului, acesta a interpretat o cunoscută piesă din repertoriul Pink Floyd - "Comfortably Numb" - reușind să livreze neașteptat de bine strofele cântate în original de Roger Waters.

Momentul a fost captat pe telefon de diverse persoane aflate în public, una dintre aceste înregistrări fiind preluată de către David Gilmour și publicată pe canalul său de YouTube. Deși calitatea clipului nu se ridică la nivelul unui video profesionist, filmarea este suficient de bună pentru a vă putea face o idee cu privire la calitățile vocale ale lui Cumberbatch.

David Gilmour - "Comfortably Numb" (featuring Benedict Cumberbatch) - AUDIO

Vara aceasta, David Gilmour s-a întors în Pompeii pentru a susține două concerte. La 45 de ani de la filmarea emblematicului ”Live at Pompeii”, Gilmour a revenit în fostul oraș din Roma Antică pentru a-și promova cel mai recent album solo, ”Rattle That Lock”.

Cele două concerte au avut loc pe 7 și 8 iulie 2016, într-un Amfiteatru Roman cu o capacitate de 2000 de persoane. Locația în care s-au desfășurat evenimentele nu a fost chiar cea în care a fost filmat în 1971 ”Live at Pompeii”, dar s-a aflat în apropiere de ruinele faimosului fost amfiteatru, care a găzduit cu decenii în urmă unul dintre cele mai inedite concerte din istoria industriei muzicale.

Citește mai multe despre David Gilmour
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Korn feat. Corey Taylor - A Different World (AUDIO)

Două dintre cele mai emblematice personalități din istoria metal-ului - Korn și Corey Taylor (Slipknot) - au colaborat pentru cântecul...

Închide