Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Corina dă cărțile pe față cu un nou single

Corina dă cărțile pe față cu un nou single proaspăt lansat la Media Music Awards. Piesa a fost compusă de Alex Velea și vorbește despre adevărul din relații.

Corina la Media Music Awards 2015 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Urmărește-ne pe

Corina ne-a obișnuit deja cu aparițiile provocatoare la Media Music Awards, doar că anul acesta artista a mai venit cu o surpriză la Sibiu - un nou single. Piesa se numește „Cărțile de față” și a fost compusă de Alex Velea.

Piesele power, cu mesaj puternic, de forță m-au mișcat întotdeauna și le caut pentru că le simt enorm de aproape de cine sunt eu cu-adevărat; am nevoie de povești muzicale și vizuale care vorbesc despre adevăruri profunde din viața noastră, despre curajul de a fi exact așa cum simțim, fără măști și concesii de gura lumii. <Cărțile pe față> este exact o astfel de piesă. E vremea să dau <Cărțile pe față> și spun, de fapt cânt, că <avem o singură viață> și ca cel mai imporant este să ne dezvăluim fără minciuni ca să dăm șansa celor de lângă noi - de la iubiți, prieteni, familie, fani -  să ni se arate fără ascunzișuri.”, a declarat Corina.

Cărțile pe față” urmează același mesaj din partea artistei, după lansările pieselor „Fete din Balcani” și „Neprevăzut” fiecare însemnaâd un manifest aparte lansat cu scopul încurajării femeilor de pretutindeni de a avea mai multă încredere în propriile forțe și talent!

Citește mai multe despre Corina
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bastille a lansat piesa "Blame" - VIDEO (Vevo Presents)

Bastille a lansat o nouă piesă, intitulată "Blame". Melodia se regăsește pe albumul "Wild World", cel de-al doilea LP din...

Închide