Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Corina dă cărțile pe față cu un nou single

Corina dă cărțile pe față cu un nou single proaspăt lansat la Media Music Awards. Piesa a fost compusă de Alex Velea și vorbește despre adevărul din relații.

Corina la Media Music Awards 2015 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Corina ne-a obișnuit deja cu aparițiile provocatoare la Media Music Awards, doar că anul acesta artista a mai venit cu o surpriză la Sibiu - un nou single. Piesa se numește „Cărțile de față” și a fost compusă de Alex Velea.

Piesele power, cu mesaj puternic, de forță m-au mișcat întotdeauna și le caut pentru că le simt enorm de aproape de cine sunt eu cu-adevărat; am nevoie de povești muzicale și vizuale care vorbesc despre adevăruri profunde din viața noastră, despre curajul de a fi exact așa cum simțim, fără măști și concesii de gura lumii. <Cărțile pe față> este exact o astfel de piesă. E vremea să dau <Cărțile pe față> și spun, de fapt cânt, că <avem o singură viață> și ca cel mai imporant este să ne dezvăluim fără minciuni ca să dăm șansa celor de lângă noi - de la iubiți, prieteni, familie, fani -  să ni se arate fără ascunzișuri.”, a declarat Corina.

Cărțile pe față” urmează același mesaj din partea artistei, după lansările pieselor „Fete din Balcani” și „Neprevăzut” fiecare însemnaâd un manifest aparte lansat cu scopul încurajării femeilor de pretutindeni de a avea mai multă încredere în propriile forțe și talent!

Citește mai multe despre Corina
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bastille a lansat piesa "Blame" - VIDEO (Vevo Presents)

Bastille a lansat o nouă piesă, intitulată "Blame". Melodia se regăsește pe albumul "Wild World", cel de-al doilea LP din...

Închide