Urmărește-ne în Social Media

WTF

Britney Spears și Ellen DeGeneres, în vizită la mall

Când ești celebru ai impresia că ți se cuvine totul, iar Ellen DeGeneres a încercat să o convingă de acest lucru și pe Britney Spears. Cele două au făcut o vizită la mall, unde au mâncat, s-au îmbrăcat și au dormit fără să scoată vreun dolar din buzunar.

Publicat

pe

Ellen DeGeneres și Britney Spears au renunțat la platoul de filmare și au făcut o escapadă la mall, dar nici acolo nu au reușit să scape de camerele de filmat, fiind urmărite de zeci de fani. Cele două au alergat pe scările rulante, au încercat un sac de box și chiar au plecat cu un costum dintr-un magazin, fără să îl plătească.

Cireașa de pe tort a fost vizita celor două într-un loc special amenajat pentru copii, unde acestea au oferit autografe, dar și o lecție de viață - „Cele mai importante lucruri în viață sunt banii și celebritatea”, după cum spune Ellen.

Plimbarea prin mall a fost una obositoare, așa că Britney și Ellen au ales să se odihnească la final, într-un pat amplasat în vitrina unui magazin de mobilă. Vă invităm să urmăriți clipul amuzant mai jos!

 

Trending