Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Britney Spears și Ellen DeGeneres, în vizită la mall

Când ești celebru ai impresia că ți se cuvine totul, iar Ellen DeGeneres a încercat să o convingă de acest lucru și pe Britney Spears. Cele două au făcut o vizită la mall, unde au mâncat, s-au îmbrăcat și au dormit fără să scoată vreun dolar din buzunar.

Ellen DeGeneres și Britney Spears au renunțat la platoul de filmare și au făcut o escapadă la mall, dar nici acolo nu au reușit să scape de camerele de filmat, fiind urmărite de zeci de fani. Cele două au alergat pe scările rulante, au încercat un sac de box și chiar au plecat cu un costum dintr-un magazin, fără să îl plătească.

Cireașa de pe tort a fost vizita celor două într-un loc special amenajat pentru copii, unde acestea au oferit autografe, dar și o lecție de viață - „Cele mai importante lucruri în viață sunt banii și celebritatea”, după cum spune Ellen.

Plimbarea prin mall a fost una obositoare, așa că Britney și Ellen au ales să se odihnească la final, într-un pat amplasat în vitrina unui magazin de mobilă. Vă invităm să urmăriți clipul amuzant mai jos!

 

Citește mai multe despre Britney Spears
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Regina Spektor a lansat piesa "Black and White" - AUDIO

Regina Spektor a lansat o nouă piesă, intitulată "Black and White". Melodia este extrasă de pe albumul "Remember Us To...

Închide