Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

O nouă categorie de bilete la concertul Nigel Kennedy de la Sala Palatului

Cererea foarte mare de bilete la concertul Nigel Kennedy din București a determinat punerea în vânzare a unei noi categorii de bilete: golden tickets, cu locuri disponibile în lojele de sus ale sălii. Evenimentul se va desfășura la Sala Palatului, pe 16 octombrie.

Publicat

pe

Nigel Kennedy
Nigel Kennedy

Noile bilete pentru concertul Nigel Kennedy, cu locuri în lojele de sus ale Sălii Palatului, pot fi achiziționate la prețul de 399 lei. Această categorie se adaugă celorlalte 3 încă disponibile, respectiv categoriile II, III și IV. Categoria I, cu bilete la prețul de 350 lei, a fost epuizată.

Bilete concert Nigel Kennedy la Sala Palatului:

  • Loje - 399 lei - Categorie nouă
  • Categoria a II-a – 250 lei
  •  Categoria a III -a – 150 lei
  • Categoria a IV-a – 100 lei

Concertul lui Nigel Kennedy de la Sala Palatului va cuprinde minunatele „Anotimpuri” scrise de Antonio Vivaldi în 1723 și publicate în 1725 în Amsterdam, de data aceasta reinterpretate într-o manieră unică de marele violonist Nigel Kennedy.

“Toți suntem sensibili la muzică, fără nicio ezitare spun acest lucru. Am interpretat de atâtea ori “Anotimpurile” de Vivaldi, probabil de mii de ori, și vreau să ofer tot ce-i mai bun din mine. Sper ca această nouă abordare să aducă o explozie de bucurie în inimile oamenilor”, a mai declarat Nigel Kennedy.

Nigel Kennedy este un viorist si violonist britanic originar din Brighton, East Sussex. A fost atras de muzică din copilărie, la vârsta de 10 de ani alegând să asculte înregistrările de jazz ale lui Fats Waller, pe care le aude la tatăl său vitreg. A fost elev la Școala de Muzică Yehudi Menuhin, ulterior făcându-și studiile cu Dorothy DeLay, la Juilliard School din New York. Începutul carierei sale și l-a făcut pe terenul muzicii clasice, interpretând și înregistrând majoritatea marilor concerte de vioară. Mai târziu a adăugat în repertoriul său și genurile de jazz și klezmer.

Noul album al lui Nigel Kennedy, ”The New Four Seasons”, pune în perspectivă tot ce a realizat artistul în ultimul timp. Compoziții de pe acest disc vor fi prezentate publicului și în cadrul concertului de la Sala Palatului.

Nigel Kennedy - ”The New Four Seasons” (Preview Album)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 16 octombrie 2016

Nigel Kennedy

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending