Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

O nouă categorie de bilete la concertul Nigel Kennedy de la Sala Palatului

Cererea foarte mare de bilete la concertul Nigel Kennedy din București a determinat punerea în vânzare a unei noi categorii de bilete: golden tickets, cu locuri disponibile în lojele de sus ale sălii. Evenimentul se va desfășura la Sala Palatului, pe 16 octombrie.
Nigel Kennedy

Nigel Kennedy

Noile bilete pentru concertul Nigel Kennedy, cu locuri în lojele de sus ale Sălii Palatului, pot fi achiziționate la prețul de 399 lei. Această categorie se adaugă celorlalte 3 încă disponibile, respectiv categoriile II, III și IV. Categoria I, cu bilete la prețul de 350 lei, a fost epuizată.

Bilete concert Nigel Kennedy la Sala Palatului:

  • Loje - 399 lei - Categorie nouă
  • Categoria a II-a – 250 lei
  •  Categoria a III -a – 150 lei
  • Categoria a IV-a – 100 lei

Concertul lui Nigel Kennedy de la Sala Palatului va cuprinde minunatele „Anotimpuri” scrise de Antonio Vivaldi în 1723 și publicate în 1725 în Amsterdam, de data aceasta reinterpretate într-o manieră unică de marele violonist Nigel Kennedy.

“Toți suntem sensibili la muzică, fără nicio ezitare spun acest lucru. Am interpretat de atâtea ori “Anotimpurile” de Vivaldi, probabil de mii de ori, și vreau să ofer tot ce-i mai bun din mine. Sper ca această nouă abordare să aducă o explozie de bucurie în inimile oamenilor”, a mai declarat Nigel Kennedy.

Nigel Kennedy este un viorist si violonist britanic originar din Brighton, East Sussex. A fost atras de muzică din copilărie, la vârsta de 10 de ani alegând să asculte înregistrările de jazz ale lui Fats Waller, pe care le aude la tatăl său vitreg. A fost elev la Școala de Muzică Yehudi Menuhin, ulterior făcându-și studiile cu Dorothy DeLay, la Juilliard School din New York. Începutul carierei sale și l-a făcut pe terenul muzicii clasice, interpretând și înregistrând majoritatea marilor concerte de vioară. Mai târziu a adăugat în repertoriul său și genurile de jazz și klezmer.

Noul album al lui Nigel Kennedy, ”The New Four Seasons”, pune în perspectivă tot ce a realizat artistul în ultimul timp. Compoziții de pe acest disc vor fi prezentate publicului și în cadrul concertului de la Sala Palatului.

Nigel Kennedy - ”The New Four Seasons” (Preview Album)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nigel Kennedy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "50.000", noul single compus de Sting în memoria lui Prince, David Bowie, Lemmy, Glenn Frey - AUDIO

Sting a lansat o nouă piesă, intitulată "50.000". Extrasă de pe albumul ”57th & 9th”, melodia este compusă în memoria...

Închide