Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

A murit basistul trupei The Original Blues Brothers, Eric Udel

Basistul trupei The Original Blues Brothers, Eric Udel, a murit pe 28 septembrie, în urma unui accident. Tragicul eveniment nu va afecta, însă, concertul formației de la București. Acesta se va defășura conform programului anunțat, pe 11 octombrie, cu Stu Woods la bas.

Publicat

pe

Eric Udel, basistul trupei The Original Blues Brothers
Eric Udel, basistul trupei The Original Blues Brothers

Membrii trupei The Original Blues Brothers Band sunt devastați și trec prin clipe foarte grele. Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de facebook, reprezentanții trupei au anunțat decesul lui Eric Udel, basistul trupei.

Mesajul, adresat tuturor fanilor The Original Blues Brothers Band, explică cum s-a întâmplat acest eveniment nefericit:

” Tuturor prietenilor și fanilor noștri OBBB:

Cu profundă durere vă anunțăm că prietenul nostru iubit, Eric Udel, genialul basist, a murit noaptea trecută la 3a.m., în spitalul Bellevue din New York.
Miercuri noaptea, a căzut pe strada 45th. & Lex și s-a lovit la cap. Un trecător a fost martor, a sunat la 911 și a rămas cu el până la sosirea ambulanței. Eric a fost operat, dar a intrat în comă. În mod inexplicabil, am aflat abia luni dimineață, când prietenul nostru spaniol David Buceta a văzut o postare a unei asistente medicale care găsise în pașaportul lui Eric, o viză pentru Original Blues Brothers Band. David l-a alertat Tommy Mc Donnell. Mulți dintre prietenii lui Eric au ajuns imediat la Bellevue pentru a fi alături de el.

Eric era un om vibrant, frumos, amuzant, grijuliu și un mare muzician și instrumentist. În luna mai a acestui an, am înregistrat un nou CD, iar interpretarea sa minunată va rămâne cel mai prețios testament.

Suntem devastați de pierderea lui Eric. Va rămâne în inimile noastre.
Eric, Dumnezeu să te binecuvânteze, RIP frate.” – Original Blues Brothers Band

Data concertului The Original Blues Brothers rămâne neschimbată

În ciuda acestei pierderi uriașe, fanii trupei The Original Blues Brothers Band din România își vor întâlni idolii în concertul programat pe 11 octombrie la Sala Palatului, începând cu ora 20:00.

Managerul trupei, a transmis Asociației Culturale Spectaculis, organizatorul concertului de la Sala Palatului, o comunicare oficială, în cadrul căreia a fost precizat faptul că acest moment dificil nu va aduce modificari asupra concertelor din cadrul turneului internațional. Eric Udel va fi înlocuit de Stu Woods.

PUBLICITATE
Comentează

Trending