Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Aqua celebrează printr-un turneu 20 de ani de la hitul „Barbie Girl”

„Barbie Girl”, hitul anilor '90, împlinește 20 de ani în curând, iar trupa Aqua dorește să celebreze acest lucru printr-un turneu în Danemarca.

Celebra trupă Aqua plănuiește să se revină pe scenă cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea single-ului de debut - „Barbie Girl”.  Cei patru membrii ai trupei Aqua, Lene Nystrøm, René Dif, Søren Rasted și Claus Norreen vor susține o serie de concerte în țara de origine, Danermarca, în decursul anului 2017.

Piesa „Barbie Girl” s-a clasat pe prima poziție în topurile muzicale din UK, iar pe locul 7, topurile din SUA, în anul 1997, fiind urmată apoi de alte două single-uri ale trupei Aqua - „Doctor Jones” și „Turn Back Time”, de pe coloana sonoră a comediei „Sliding Doors”. Albumul de debut - „Aquarium” s-a vândut în peste 14 milioane de exemplare în întreaga lume.

Trupa Aqua s-a despărțit în 2001, urmând să declare pentru Billboard: „Ne-am uitat unii la alții și am ajuns la concluzia că în acel moment nu mai există nicio scânteie între noi”. Decizia nu a fost una definitivă, pentru că danezii s-au  reîntors pe scenă în aceeași formulă, pentru un turneu în 2008, iar în 2011 au lansat al treilea album „Megalomaniac”.

Citește mai multe despre Aqua
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2016, edițiile 1 și 2: Concurenții care au întors 4 scaune, situația echipelor - VIDEO

Cel de-al 6-lea sezon al concursului Vocea României a debutat în forță cu două emisiuni în aceeași săptămână. După două...

Închide