Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

Urmărește un fragment din noul videoclip Red Hot Chili Peppers, "Go Robot" - TEASER

Red Hot Chili Peppers a dezvăluit un fragment din noul videoclip filmat pentru single-ul ”Go Robot”. Piesa se regăsește pe albumul ”The Getaway”, lansat în luna iunie.
Red Hot Chili Peppers -

Red Hot Chili Peppers - "Go Robot" (secvență videoclip)

După ”Dark Necessities”, un single promovat printr-un videoclip regizat de actrița Olivia Wilde, trupa Red Hot Chili Peppers revine cu un nou vizual. Piesa aleasă pentru acest video este ”Go Robot”, o melodie cu un sound foarte funk.

”Piesa s-a numit inițial ”Robot Man”.Mai aveam o piesă la care lucram și atunci când am intrat în studio cu Brian am vrut să o mai simplificăm puțin. Erau părți ale piesei care îi plăceau și altele care, în opinia lui, puteau fi îmbunătățite. Așa că am analizat-o și am modificat refrenul...dar încă de la început a fost o piesă foarte funky. Și așa a și rămas”, a detaliat bateristul Chad Smith.

Videoclipul ”Go Robot” va fi lansat în curând, până atunci trupa dezvăluind un scurt fragment.

Red Hot Chili Peppers - ”Go Robot” - TEASER VIDEOCLIP

Pentru noul album ”The Getaway”, Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck. Pe partea de producție a discului, Red Hot Chili Peppers a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Tracklist "The Getaway" - Red Hot Chili Peppers: 

 1. The Getaway
 2. Dark Necessities
 3. We Turn Red
 4. The Longest Wave
 5. Goodbye Angels
 6. Sick Love
 7. Go Robot
 8. Feasting on the Flowers
 9. Detroit
 10. This Ticonderoga
 11. Encore
 12. The Hunter
 13. Dreams of a Samurai

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Glaspar
Pianistul american Robert Glasper concertează pentru prima oară în România

Americanii de la Robert Glasper Experiment vor susține două concerte în România. Grupul va prezenta la București și la Cluj...

Închide