Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

U2 lansează albumul "Songs Of Experience" în 2017

U2 va lansa în 2017 un nou album, intitulat "Songs Of Experience". După lansarea discului, trupa va pleca în turneu.
U2

U2

U2 a confirmat lansarea unui nou album în 2017. Într-o discuție cu administratorul unui club de fani din Spania, Bono a dezvăluit noi detalii privind următorul disc, "Songs Of Experience". Solistul U2 a anunțat că în 2017 vor pleca din nou în turneu și că albumul următor va pune accent pe lirica pieselor.

"Nu e încă gata, dar o să vă placă. În ce privește lirica, versurile au un impact mai mare decât cele de pe albumul ”War”. Textul are mai multă claritate." (...)”Cea de-a doua parte a turneului (început în 2015) e programată pentru 2017. S-ar putea să vedeți câteva lucruri noi, totuși, în septembrie sau octombrie”, a declarat Bono, citat de NME.

Înaintea acestei declarații, The Edge anunța într-un interviu că U2 are în jur de 50 de piese înregistrate pentru discul "Songs Of Experience". Mai lipsește doar tracklist-ul final, formația având de șlefuit și ales 10 sau 12 melodii din cele 50.

Albumul precedent al trupei U2, ”Songs of Innocence”, a fost lansat în septembrie 2014. În ce privește tematica pieselor, Bono declara la momentul lansării că ”Songs of Innocence” este "cel mai intim material discografic de până acum".

"Am vrut să facem un album extrem de personal. Hai să ne reamintim de ce am vrut să formăm această trupă, să ne gândim la relațiile noastre cu prietenii, iubitele și membrii familiilor noastre. Întregul album vorbește despre primele noastre aventuri: din punct de vedere geografic, spiritual, sexual. Nu a fost ușor. Dar asta am făcut", povestea Bono într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Discul ”Songs of Innocence” a fost promovat prin intermediul unui controversat parteneriat cu Apple, ce a dăunat poziției albumului în topuri. ”Songs of Innocence” s-a plasat pe locul 6 în topul discurilor din UK, aceasta fiind cea mai joasă poziție ocupată de un album U2 în ultimii 33 de ani.

Citește mai multe despre U2
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă un fragment din "Medieval Warfare", o nouă piesă de pe soundtrack-ul "Suicide Squad" - AUDIO

"Medieval Warfare" este noul single extras de pe soundtrack-ul filmului "Suicide Squad". Melodia este interpretată de Grimes, având premiera în...

Închide