Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Trooper lansează albumul "În ziua a opta"

Trooper va lansa în această toamnă un nou album, intitulat "În ziua a opta". Discul va fi prezentat publicului în cadrul unui concert ce va avea loc pe 5 noiembrie.

Concert Trooper la Stelele Rockului Romanesc 2 pe 16 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

La 3 ani de la precedentul album, „Atmosfera”, formația Trooper anunță lansarea celui de-al optulea material de studio. Intitulat „În ziua a opta”, discul va fi lansat în toamnă, în cadrul unui concert ce va avea loc în București.

Fanii Trooper vor putea asculta în premieră noile piese de pe albumul "În ziua a opta" în cadrul concertului de lansare programat pe 5 noiembrie 2016. Evenimentul se va desfășura la club Quantic, în noua locație din Intrarea Grozăvești.

Prețuri bilete pentru concertul Trooper:

  • 30 de lei (înaintea evenimentului)
  • 50 de lei (în ziua evenimentului)

Trooper și-a început activitatea în 1995. Albumul de debut, ”Trooper I” a fost lansat în 2002, după ce în anul precedent formația fusese declarată "Cea mai bună trupă tânără" într-un top al Heavy Metal Magazine. În 2003, formația a concertat alături de nume importante ale rock-ului internațional : Rotting Christ (Grecia) și Sepultura (Brazilia). La scurtă vreme, Trooper înregistrează 3 piese pentru albumul "Iris 4Motion", la invitația grupului Iris, (mai precis pentru discul solo al lui Nelu Dumitrescu), luând parte și la turneul de promovare al acestuia (8 orașe). În 2007 concertează alături de trupe ca: Prodigy,Sepultura, The Cult, Rasmus, iar în 2008 formația deschide concertul Iron Maiden.

În cei 20 de ani de activitate, împliniți în 2015, Trooper a lansat 7 albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Trooper
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne dă voce unui personaj Disney

Ozzy Osbourne dă voce unui personaj de desene animate din următorul episod al producției Disney, „The 7D”.

Închide