Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Tove Lo, inspirată de filmul „Gone Girl" pentru noua sa piesă - AUDIO

Suedeza Tove Lo revine cu un single inspirat de acțiunile personajului principal din filmul „Gone Girl”. Piesa vorbește despre schimbările pe care oamenii sunt dispuși să le facă doar pentru a fi iubiți.

Publicat

pe

Tove Lo revine cu un nou single "Cool Girl", care vorbește despre așteptările diferite pe care le avem de la relații. Piesa este inspirată de celebrul film „Gone Girl”, în care Ben Affleck și Rosamund Pike interpretează rolurile principale.

M-am inspirat din filmul Gone Girl. Tipa de acolo este psihopată, îmi aduc aminte cum povestea - <<Își dorea o fată cool, așa că am mâncat pizza. Am băut bere. Am luat proporții. Nu mi-a păsat că el a încercat să iasă cu alte femei.>>  Apoi m-am tot gândit la chestia asta și e chiar adevărat! De ce încercăm să fim altcineva doar ca să-i convingem pe alții să ne iubească? Nu te-ar face să te simți fals pentru tot restul vieții? E oribil! Chiar dacă cea din film este înfiorătoare, cred că e și amuzant să te gândești că lucruri de genul se petrec destul de des.”, a declarat Tove Lo pentru Rolling Stone.

Tove Lo este o artistă de origine suedeză, care și-a făcut debutul cu single-ul „Habits”, acesta devenind hit în 2013. Tânăra este și compozitoare, ea fiind co-autoarea piesei „Love Me Like You Do”, interpretată de Ellie Goulding.  Tove Lo a colaborat recent cu Nick Jonas, pentru single-ul „Close”, inclus pe noul album al acestuia.

Comentează

Trending