Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Tove Lo, inspirată de filmul „Gone Girl" pentru noua sa piesă - AUDIO

Suedeza Tove Lo revine cu un single inspirat de acțiunile personajului principal din filmul „Gone Girl”. Piesa vorbește despre schimbările pe care oamenii sunt dispuși să le facă doar pentru a fi iubiți.

Tove Lo revine cu un nou single "Cool Girl", care vorbește despre așteptările diferite pe care le avem de la relații. Piesa este inspirată de celebrul film „Gone Girl”, în care Ben Affleck și Rosamund Pike interpretează rolurile principale.

M-am inspirat din filmul Gone Girl. Tipa de acolo este psihopată, îmi aduc aminte cum povestea - <<Își dorea o fată cool, așa că am mâncat pizza. Am băut bere. Am luat proporții. Nu mi-a păsat că el a încercat să iasă cu alte femei.>>  Apoi m-am tot gândit la chestia asta și e chiar adevărat! De ce încercăm să fim altcineva doar ca să-i convingem pe alții să ne iubească? Nu te-ar face să te simți fals pentru tot restul vieții? E oribil! Chiar dacă cea din film este înfiorătoare, cred că e și amuzant să te gândești că lucruri de genul se petrec destul de des.”, a declarat Tove Lo pentru Rolling Stone.

Tove Lo este o artistă de origine suedeză, care și-a făcut debutul cu single-ul „Habits”, acesta devenind hit în 2013. Tânăra este și compozitoare, ea fiind co-autoarea piesei „Love Me Like You Do”, interpretată de Ellie Goulding.  Tove Lo a colaborat recent cu Nick Jonas, pentru single-ul „Close”, inclus pe noul album al acestuia.

Citește mai multe despre Tove Lo
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Norah Jones a lansat "Carry On", prima piesă de pe noul album "Day Breaks" - AUDIO

Norah Jones a lansat o nouă piesă, intitulată "Carry On". Piesa este extrasă de pe noul album "Day Breaks", așteptat...

Închide