Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

The Raven Age va lansa albumul de debut în decembrie

Trupa britanică The Raven Age, condusă de fiul basistului Steve Harris (Iron Maiden), George Harris, va lansa în decembrie albumul de debut, „Darkness Will Rise”.

Publicat

pe

„Tot ce am făcut în ultimii trei ani a fost construit pentru a ajunge la anunțul acesta. Suntem incredibil de mândri și suntem copleșiți de reacțiile primite în cadrul turneului. Abia așteptăm să lansăm acest album.”, declară The Raven Age

EP-ul auto-intitulat The Raven Age a fost lansat în 2014. Acesta a urcat pe locul 1 în topul Amazon și pe locul 16 în Top 100 Amazon Rock and Metal. Piesa „Angel în Disgrace” a ajuns pe locul 3 în topul de metal din iTunes în Australia.

The Raven Age este o trupă de melodic metal din Londra, Marea Britanie. Este compusă din cinci membri care au devenit foarte rapid prieteni prin iubirea pentru muzică și pasiunea pentru scris. Trupa este formată din Michael Burrough (voce), Matt Cox (bas), Dan Wright (chitară), George Harris (chitară) și Jai Patel (tobe). În 2009, chitariștii Dan Wright și George Harris au început să-și stabilească propria viziune asupra trupei care combină heavy metal-ul contemporan cu vocalul melodic pentru a crea un sound epic și unic.

Tracklist The Raven Age, „Darkness Will Rise”

01. Darkness Will Rise
02. Promised Land
03. Age Of The Raven
04. The Death March
05. Salem's Fate
06. The Merciful One
07. Eye Among The Blind
08. Winds Of Change
09. Trapped Within The Shadows
10. My Revenge
11. The Dying Embers Of Life
12. Angel In Disgrace
13. Behind The Mask

Trending