Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Spellground Festival a fost anulat

Prima ediție a festivalului Spellground a fost anulată. Decizia a fost luată în urma suprapunerii evenimentului peste ziua de doliu național declarată pe 13 august. Banii pe bilete, abonamente și pachetele de cazare pot fi recuparați începând cu data de 12 august.

Publicat

pe

Spellground Festival
Spellground Festival

Spellground Festival nu va avea loc în weekendul 12-14 august. Decizia vine ca urmare a solicitării Universității Ovidius Constanța, partener oficial al evenimentului, de a respecta ziua de 13 august ca zi de doliu național prin adaptarea programului festivalului și eliminarea manifestarilor muzicale de pe terenul instituției de învățământ.

Pe terenul Universității Ovidius ar fi trebuit poziționate principalele două scene ale festivalului, Master Stage și Ground Stage, care însumau 70% din show-urile live din programul Spellground.

„Activitățile agreate inițial prin acordul de parteneriat contravin poziției pe care instituția noastră dorește să o adopte într-o astfel de zi si a obligatiilor dispuse prin hotărârea de guvern”, se arată într-o adresă a Universității. „Apreciem că arborarea drapelului în bernă la sediul Universității și desfășurarea în același timp a unor manifestări muzicale de o asemenea anvergură contravin mai ales eticii și moralei de care o asemenea instituție de învățământ ar trebui să dea dovadă”, mai precizează Universitatea.

Organizatorii Spellground au luat, astfel, decizia de a anula evenimentul, justificându-și decizia printr-o declarație oficială.

„Un festival nu poate fi rupt în jumătate, este un tot unitar. Am luat în calcul doar anularea zilei de 13 din programul festivalului, dar fără încasările de sâmbătă, cea mai bine vândută zi, ne e imposibilă susținerea întregulului eveniment din punct de vedere financiar și logistic. Vom încerca reprogramarea headlinerilor în concerte individuale în sezonul 2016 – 2017. Suprapunerea datelor libere pentru întreg line-up-ul pentru o formulă de festival este puțin probabilă”, a precizat Nicoleta Petre, Director Comunicare Spellground.

„Ne pare foarte rău că trebuie să luăm această decizie. Muncim de peste 8 luni pentru ca acest festival să aibă loc la nivelul pe care l-am visat. Am pus suflet, efort și toate resursele noastre la dispoziție. Le cerem scuze fanilor pe care i-am dezamăgit”, a mai adăugat Nicoleta Petre.

Recuperarea contravalorii biletelor și abonamentelor:

Posesorii de bilete și abonamente Spellground își pot recupera contravaloarea biletelor începând cu data de 12 august, în toate rețelele de ticketing folosite, urmând pașii de mai jos.

Shop Spellground Festival

  • Pentru restituirea contravalorii biletelor/abonamentelor și a pachetelor de camping sau cazare, trimiteți o solicitare la adresa [email protected], atașând voucherele dumneavoastra.
  • Dacă ați achiziționat un pachet de cazare la hotel + abonamente și doriți să păstrați în continuare cazarea, vă rugăm să specificați acest aspect în solicitarea dumneavoastră.
  • Banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare, începând cu 12 august 2016, pe cardul cu care s-a efectuat plata.

EVENTIM.RO

  • În cazul în care biletele dumneavoastră au fost achiziționate din rețeaua Eventim.ro, restituirea contravalorii biletelor se face strict prin sistemul Eventim, prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa [email protected].
  • Pentru biletele cumpărate din magazinele rețelei Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original și oferirea contravalorii lor pe loc.
  • Pentru livrarile prin Curier: returnarea banilor se va face la unul din punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor în original:
    • Eventim Bucuresti – Bulevardul I.C. Bratianu nr 6 (incinta Cinema Pro)
    • Eventim Timisoara – str. Marasesti nr 2 (Casieria Teatrului National Timisoara)
    • Eventim Cluj-Napoca – str. Alexandru Vaida-Voevod, nr 53B (in incinta Iulius Mall)
  • Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, la adresa strada Popa Petre nr 5, cod postal 020801, București. Banii le vor fi returnați în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.
  • Pentru bilete Print@Home – banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.

Bilete.ro

  • Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul www.bilete.ro pot recupera contravaloarea biletelor achiziționate (fără taxele de curierat sau de transfer bancar – conform condițiilor de vânzare de bilete ale www.bilete.ro) prezentând biletele achiziționate la sediul www.bilete.ro, începând cu data de 12 august 2016.
  • Adresa sediului Bilete.ro: Bucuresti, Sector 1, Str. Ion Neculce, nr.16, Etaj 1
  • Programul de lucru cu publicul este: Luni – Vineri 10:00-17:00 (vă rugăm să țineți cont de acest lucru).
  • Persoanele care sunt în imposibilitatea de a ajunge la sediul Bilete.ro pot trimite biletele prin curier. Contravaloarea biletelor se va returna în contul indicat de persoana care a achiziționat biletele.

Myticket.ro

  • În cazul în care biletele dumneavoastra au fost achiziționate din reteaua www.myticket.ro, vă rugăm să transmiteți solicitarea de retur la adresa [email protected].

Ticketstore.ro

  • În cazul în care biletele dumneavoastră au fost achizitionate din reteaua www.ticketstore.ro, vă rugăm să transmiteți solicitarea de retur la adresa [email protected].

Startickets.ro

  • În cazul în care biletele dumneavoastră au fost achiziționate din rețeaua www.startickets.ro, vă rugăm să transmiteți solicitarea de retur la adresa [email protected].

Eventbook.ro

  • În cazul in care biletele dumneavoastra au fost achizitionate din rețeaua www.eventbook.ro, vă rugăm să transmiteți solicitarea de retur la adresa [email protected].

Rambursarea contravalorii pachetelor de cazare:

  • De asemenea, rambursarea contravalorii pachetelor de cazare (în camping și la hoteluri) achiziționate de pe site-ul oficial, poate fi solicitată începând cu data de 12 august. Suplimentar, la adresa [email protected], echipa Spellground va prelua mesajele și solicitările punctuale ale cumpărătorilor de bilete.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 12 august 2016

ANULAT - Spellground Festival

Loc
Năvodari

Trending