Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă un fragment din noul single Sophie Ellis-Bextor, "Unrequited" - TEASER

Sophie Ellis-Bextor a dezvăluit un fragment din noul single ”Unrequited”. Melodia se regăsește pe albumul ”Familia”, așteptat pe piață în septembrie.

Publicat

pe

Sophie Ellis-Bextor în trailer-ul albumului ”Familia”
Sophie Ellis-Bextor în trailer-ul albumului ”Familia”

După mai bine de doi ani în care a promovat albumul "Wanderlust", a susținut concerte în Sydney și Melbourne și a colaborat cu DJ precum Bob Sinclar și Mathieu Bouthier, artista britanică Sophie Ellis-Bextor a revenit cu cel de-al 6-lea material discografic. ”Familia” este un proiect de care Ellis-Bextor este extrem de încântată, într-un interviu acordat recent mărturisind că noul disc este mai îndrăzneț decât precedentul.

”Noul meu album, ”Familia”, este sora mai extrovertită a lui ”Wanderlust”. Fata din Wanderlust se mută din Europa de Est în mai calda și însorita Americă de Sud, unde dă vodka pe tequila.”

Albumul ”Familia” va fi lansat pe 2 septembrie 2016. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe site-ul artistei, în format CD sau vinyl.

Tracklist "Familia" - Sophie Ellis-Bextor:

 1. Wild Forever
 2. Death Of Love
 3. Crystallise
 4. Hush Little Voices
 5. Here Comes The Rapture
 6. Come With Us
 7. Cassandra
 8. My Puppet Heart
 9. Unrequited
 10. The Saddest Happiness
 11. Don’t Shy Away

Primul single extras de pe albumul ”Familia” a fost ”Come With Us”. Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Ed Harcourt și a marcat reîntoarcerea la rădăcinile disco din perioada primului album. Piesa se regăsește pe coloana sonoră a filmului de animație ”Trolls”, ce include și ultimul hit al lui Justin Timberlake, ”Can't Stop The Feeling”.

Promovarea discului continuă cu piesa "Unrequited”. Artista a dezvăluit pentru moment doar un fragment din acest single, în perioada următoare urmând a fi dezvăluită versiunea integrală a melodiei.

Sophie Ellis-Bextor - "Unrequited" - AUDIO

Muzică și film

Filmul "Saltburn" a trimis piesa "Murder on the Dancefloor" direct în topul Billboard 100

Cântăreața Sophie Ellis-Bextor a intrat pentru prima dată în topul Billboard Hot 100 cu piesa "Murder on the Dancefloor", grație controversatului film "Saltburn".

Publicat

pe

Videoclipul piesei "Murder on the Dancefloor"
Videoclipul piesei "Murder on the Dancefloor" │ FOTO: captură YouTube

"Saltburn" a avut un final fericit pentru Sophie Ellis-Bextor, a cărei "Murder on the Dancefloor" tocmai a debutat în Billboard Hot 100, la peste 20 de ani de la lansare. Aflată pe locul 98 (la momentul redactorii acestui articol), piesa marchează prima intrare a lui Ellis-Bextor în top.

Interesul trezit pentru "Murder on the Dancefloor" este atribuit folosirii lui în proaspătul lansat "Saltburn". Cântecul se aude în scena finală a filmului, una greu de uitat, în care protagonistul Oliver Quick (Barry Keoghan) dansează de unul singur, gol.

"Murder on the Dancefloor" a devenit viral și pe TikTok, unde sute de mii de utilizatori au publicat videoclipuri în care dansează. Îmbrăcați, totuși. Însăși Ellis-Bextor s-a alăturat trendului și a distribuit un clip în care dansează și poartă o ținută ce face trimitere la "Saltburn".

Sophie Ellis-Bextor a compus piesa "Murder on the Dancefloor" împreună cu Gregg Alexander de la New Radicals. S-a bucurat de un succes minor în SUA în 2002. A ajuns pe locul 26 în topul Dance Club Songs și pe locul 39 în Hot Single Sales. Cântecul a reușit să ajungă pe o poziție fruntașă - #2 - în clasamentul oficial al single-urilor din Marea Britanie.

"Murder on the Dancefloor" se bucură acum de popularitatea pe care a cunoscut-o în 2022 piesa "Running Up that Hill" a lui Kate Bush. Melodia a ajuns până pe locul 3 în topul Billboard Hot 100, după ce a fost folosită într-un episod din "Stranger Things".

VIDEO: Sophie Ellis-Bextor - Murder On The Dancefloor

Citește în continuare

Trending