Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Macy Gray, "Annabelle" - AUDIO

Macy Gray a lansat un nou single, intitulat "Annabelle". Piesa este extrasă de pe albumul ”Stripped”, așteptat pe piață în septembrie.

Publicat

pe

Macy Gray
Macy Gray

Macy Gray pregătește lansarea unui nou album de studio, ce va reaminti publicului de jazz-ul anilor de altă dată. Intitulat ”Stripped”, LP-ul va conține reinterpretări ale unor piese cunoscute din repertoriul ei, melodii precum "I Try," “Sweet Baby," "Slowly" "The First Time". Pe disc se vor regăsi și noi coveruri după ”Redemption Song” a lui Bob Marley și ”Nothing Else Matters”, cunoscuta baladă Metallica.

Înaintea lansării albumului, Macy Gray prezintă publicului un prim single, intitulat "Annabelle". Aceasta este una dintre noile compoziții favorite ale artistei.

"”Annabelle” este una dintre piesele mele preferate de pe album. Melodia vorbește despre dificultățile peste care trebuie să treci atunci când încerci să te lași de un obicei prost", a detaliat Macy Gray pentru Billboard.

Melodia este disponibilă online pe canalul de soundcloud al casei de discuri Chesky Records.

Macy Gray - "Annabelle" - AUDIO

Albumul ”Stripped” va fi lansat pe 9 septembrie. Până atunci, materialul poate fi precomandat de pe Itunes și Apple Music.

Tracklist ”Stripped” - Macy Gray:

  1. Annabelle
  2. Sweet Baby
  3. I Try
  4. Slowly
  5. She Ain’t Right for You
  6. First Time
  7. Nothing Else Matters
  8. Redemption Song
  9. The Heart
  10. Lucy

Macy Gray este recunoscută pentru vocea regușită și stilul distinctiv de a interpreta, puternic influențat de Billie Holiday. Muzica sa este un mozaic de soul, hip-hop, R & B, funk și rock. A vândut peste 20 de milioane de albume la nivel internațonal, având în discografie 8 materiale de studio. Cariera i-a fost încununată cu un premiu Grammy și alte 5 nominalizări.

Macy Gray a susținut 4 concerte în România. Ultimul recital a avut loc în 2013 la Timișoara, în cadrul Festivalului JazzTM.

Trending