Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă noul single Macy Gray, "Annabelle" - AUDIO

Macy Gray a lansat un nou single, intitulat "Annabelle". Piesa este extrasă de pe albumul ”Stripped”, așteptat pe piață în septembrie.
Macy Gray

Macy Gray

Macy Gray pregătește lansarea unui nou album de studio, ce va reaminti publicului de jazz-ul anilor de altă dată. Intitulat ”Stripped”, LP-ul va conține reinterpretări ale unor piese cunoscute din repertoriul ei, melodii precum "I Try," “Sweet Baby," "Slowly" "The First Time". Pe disc se vor regăsi și noi coveruri după ”Redemption Song” a lui Bob Marley și ”Nothing Else Matters”, cunoscuta baladă Metallica.

Înaintea lansării albumului, Macy Gray prezintă publicului un prim single, intitulat "Annabelle". Aceasta este una dintre noile compoziții favorite ale artistei.

"”Annabelle” este una dintre piesele mele preferate de pe album. Melodia vorbește despre dificultățile peste care trebuie să treci atunci când încerci să te lași de un obicei prost", a detaliat Macy Gray pentru Billboard.

Melodia este disponibilă online pe canalul de soundcloud al casei de discuri Chesky Records.

Macy Gray - "Annabelle" - AUDIO

Albumul ”Stripped” va fi lansat pe 9 septembrie. Până atunci, materialul poate fi precomandat de pe Itunes și Apple Music.

Tracklist ”Stripped” - Macy Gray:

  1. Annabelle
  2. Sweet Baby
  3. I Try
  4. Slowly
  5. She Ain’t Right for You
  6. First Time
  7. Nothing Else Matters
  8. Redemption Song
  9. The Heart
  10. Lucy

Macy Gray este recunoscută pentru vocea regușită și stilul distinctiv de a interpreta, puternic influențat de Billie Holiday. Muzica sa este un mozaic de soul, hip-hop, R & B, funk și rock. A vândut peste 20 de milioane de albume la nivel internațonal, având în discografie 8 materiale de studio. Cariera i-a fost încununată cu un premiu Grammy și alte 5 nominalizări.

Macy Gray a susținut 4 concerte în România. Ultimul recital a avut loc în 2013 la Timișoara, în cadrul Festivalului JazzTM.

Citește mai multe despre Macy Gray
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Lee lansează un album cu cântece pentru copii. Ascultă "Dream Too Much" - AUDIO

Inspirată de nașterea primului ei copil, Amy Lee a înregistrat un album tematic, pe care fiul ei să-l poată asculta...

Închide