Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Selena Gomez se retrage din lumina reflectoarelor pentru o perioadă nedeterminată

Selena Gomez își dorește să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioadă nedeterminată, din cauza problemelor de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu lupus în urmă cu doi ani, iar acesta este unul dintre motivele pentru care va lua o pauză.

Selena Gomez dorește să se retragă pentru o perioadă nedeterminată din lumina reflectoarelor, pentru a se putea ocupa de problemele sale de sănătate, aceasta fiind diagnosticată cu lupus în 2014. Turneul artistei va lua o pauză, pentru ca Selena să poată urma un tratament împotriva anxietății și a atacurilor de panică, o parte dintre efectele bolii.

Artista a ținut ascuns diagnosticul până în octombrie 2015, făcându-l public odată cu lansarea albumului „Revival”.

Așa cum mulți dintre voi știți deja, în urmă cu un an am dezvăluit că am lupus, o boală care poate afecta oamenii în moduri diferite. Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică și depresia sunt doar o parte dintre efectele acestei boli, iar fiecare are particularitățile sale. Vreau să fiu precaută și să mă concentrez asupra stării mele de sănătate și a fericirii mele, așa că am decis că cel mai bine ar fi să iau o pauză.”, a declarat Selena Gomez.

Le mulțumesc tuturor fanilor mei pentru sprijinul oferit. Știți cât de speciali sunteți, dar fac acest pas pentru că știu ce e mai bine pentru mine. Știu că nu sunt singura în această situație, așa că sper că și alții se vor simți încurajați să își înfrunte problemele.”, a mai adăugat artista.

Selena nu a menționat cât va dura această pauză, însă în calendarul său mai sunt programate câteva concerte pentru septembrie și octombrie în America de Nord și Europa.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sophie Ellis-Bextor a dezvăluit fragmente din noile piese "Death Of Love” și "Wild Forever" - AUDIO

Sophie Ellis-Bextor a dezvăluit fragmente din noile piese "Death Of Love” și ”Wild Forever”. Melodiile se regăsesc pe albumul ”Familia”,...

Închide