Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Selena Gomez se retrage din lumina reflectoarelor pentru o perioadă nedeterminată

Selena Gomez își dorește să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioadă nedeterminată, din cauza problemelor de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu lupus în urmă cu doi ani, iar acesta este unul dintre motivele pentru care va lua o pauză.

Publicat

pe

Selena Gomez dorește să se retragă pentru o perioadă nedeterminată din lumina reflectoarelor, pentru a se putea ocupa de problemele sale de sănătate, aceasta fiind diagnosticată cu lupus în 2014. Turneul artistei va lua o pauză, pentru ca Selena să poată urma un tratament împotriva anxietății și a atacurilor de panică, o parte dintre efectele bolii.

Artista a ținut ascuns diagnosticul până în octombrie 2015, făcându-l public odată cu lansarea albumului „Revival”.

Așa cum mulți dintre voi știți deja, în urmă cu un an am dezvăluit că am lupus, o boală care poate afecta oamenii în moduri diferite. Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică și depresia sunt doar o parte dintre efectele acestei boli, iar fiecare are particularitățile sale. Vreau să fiu precaută și să mă concentrez asupra stării mele de sănătate și a fericirii mele, așa că am decis că cel mai bine ar fi să iau o pauză.”, a declarat Selena Gomez.

Le mulțumesc tuturor fanilor mei pentru sprijinul oferit. Știți cât de speciali sunteți, dar fac acest pas pentru că știu ce e mai bine pentru mine. Știu că nu sunt singura în această situație, așa că sper că și alții se vor simți încurajați să își înfrunte problemele.”, a mai adăugat artista.

Selena nu a menționat cât va dura această pauză, însă în calendarul său mai sunt programate câteva concerte pentru septembrie și octombrie în America de Nord și Europa.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Selena Gomez revine cu cel de-al doilea sezon "Only Murders in the Building" - TRAILER

Selena Gomez, Steve Martin și Martin Short continuă povestea serialului "Only Murders in the Building". Cel de-al doilea sezon va debuta pe Hulu pe 28 iunie. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Only Murders in the Building"
Trailer "Only Murders in the Building" │ FOTO: captură YouTube / Hulu

Primul sezon al serialului "Only Murders in the Building" i-a prezentat pe Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) și Mabel (Selena Gomez), trei vecini care împărtășesc o pasiune pentru un podcast despre cazuri adevărate de crimă. După o moarte suspectă în clădirea lor de apartamente din Upper West Side, Arconia, cei trei decid să înceapă propriul podcast despre investigarea morții, pe care poliția a concluzionat-o drept sinucidere.

Acum, cele trei personaje revin cu o nouă serie de aventuri. În cel de-al doilea sezon, Charles, Oliver și Mabel încearcă să-l identifice pe ucigașul lui Bunny Folger, președintele consiliului de administrație a complexului de apartamente. Dar, de data aceasta, trio-ul pare vinovat de omor, toate indiciile arătând acest lucru. Mai mult, cei trei devin subiectul unui podcast concurent. Iar colac peste pupăză, sunt nevoiți să se confrunte cu alți vecini din clădire care îi consideră vinovați pentru moartea administratorului.

"Dovezile tot continuă să apară în apartamentele noastre", spune Mabel în trailer.

În continuare, Oliver descoperă un cuțit plin de sânge care pare să fie arma crimei. Nu trece mult timp până când poliția își face apariția.

Pe lângă cei trei actori din rolurile principale, distribuția este completată de Cara Delevingne, Amy Schumer și Shirley MacLaine. "Only Murders in the Building" va debuta pe 28 iunie cu două episoade noi. Apoi, va fi lansat săptămânal câte un episod.

TRAILER "Only Murders in the Building":

Citește în continuare

Trending