Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Rudimental - "Healing" (Ft. J Angel) - AUDIO

Rudimental a lansat o nouă piesă, intitulată ”Healing”. Melodia este înregistrată împreună cu J Angel.

Publicat

pe

Rudimental
Rudimental

Healing” este noul single Rudimental, prezentat publicului în format audio. După colaborări cu artiști mai puțin cunoscuți, precum Mahalia, Anne-Marie și Will Heard, grupul a hotărât să lucreze din nou cu un artist underground. Piesa "Healing" este înregistrată împreună cu J Angel, o interpretă aflată la debut.

Noua melodie Rudimental nu este inclusă pe niciun album, fiind un proiect înregistrat pentru SubSoul. Ultimul album, „We The Generation”, a fost lansat în octombrie 2015, după o pauză de 2 ani de la primul album, ”Home”.

Rudimental - "Healing" (Ft. J Angel) - AUDIO

Rudimental e mai mult decât un proiect de drum and bass și muzică electronică, trupa transmițând o stare de spirit cu fiecare show live. După ce a susținut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) și a deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al său de pe teritoriul american, trupa Rudimental a fost confirmată în poziția de headlineri pe The Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury.

Rudimental a vizitat anul trecut și România. Formația a concertat la Castelul Banffy în iunie 2015, în cadrul festivalului Electric Castle.

Trending