INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Ascultă noul single Rudimental - "Healing" (Ft. J Angel) - AUDIO

Rudimental a lansat o nouă piesă, intitulată ”Healing”. Melodia este înregistrată împreună cu J Angel.
Rudimental

Rudimental

Healing” este noul single Rudimental, prezentat publicului în format audio. După colaborări cu artiști mai puțin cunoscuți, precum Mahalia, Anne-Marie și Will Heard, grupul a hotărât să lucreze din nou cu un artist underground. Piesa "Healing" este înregistrată împreună cu J Angel, o interpretă aflată la debut.

Noua melodie Rudimental nu este inclusă pe niciun album, fiind un proiect înregistrat pentru SubSoul. Ultimul album, „We The Generation”, a fost lansat în octombrie 2015, după o pauză de 2 ani de la primul album, ”“Home””.

Rudimental - "Healing" (Ft. J Angel) - AUDIO

Rudimental e mai mult decât un proiect de drum and bass și muzică electronică, trupa transmițând o stare de spirit cu fiecare show live. După ce a susținut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) și a deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al său de pe teritoriul american, trupa Rudimental a fost confirmată în poziția de headlineri pe The Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury.

Rudimental a vizitat anul trecut și România. Formația a concertat la Castelul Banffy în iunie 2015, în cadrul festivalului Electric Castle.

Citește mai multe despre Rudimental
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pasărea Rock
Pasărea Rock lansează albumul "Legenda"

Pasărea Rock lansează albumul "Legenda" în cadrul unui format inedit, special creat pentru a surprinde publicul. Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan...

Închide