Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Ascultă noul single Rudimental - "Healing" (Ft. J Angel) - AUDIO

Rudimental a lansat o nouă piesă, intitulată ”Healing”. Melodia este înregistrată împreună cu J Angel.
Rudimental

Rudimental

Healing” este noul single Rudimental, prezentat publicului în format audio. După colaborări cu artiști mai puțin cunoscuți, precum Mahalia, Anne-Marie și Will Heard, grupul a hotărât să lucreze din nou cu un artist underground. Piesa "Healing" este înregistrată împreună cu J Angel, o interpretă aflată la debut.

Noua melodie Rudimental nu este inclusă pe niciun album, fiind un proiect înregistrat pentru SubSoul. Ultimul album, „We The Generation”, a fost lansat în octombrie 2015, după o pauză de 2 ani de la primul album, ”“Home””.

Rudimental - "Healing" (Ft. J Angel) - AUDIO

Rudimental e mai mult decât un proiect de drum and bass și muzică electronică, trupa transmițând o stare de spirit cu fiecare show live. După ce a susținut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) și a deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al său de pe teritoriul american, trupa Rudimental a fost confirmată în poziția de headlineri pe The Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury.

Rudimental a vizitat anul trecut și România. Formația a concertat la Castelul Banffy în iunie 2015, în cadrul festivalului Electric Castle.

Citește mai multe despre Rudimental
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pasărea Rock lansează albumul "Legenda"

Pasărea Rock lansează albumul "Legenda" în cadrul unui format inedit, special creat pentru a surprinde publicul. Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan...

Închide