Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Regina Spektor - "While My Guitar Gently Weeps" (cover The Beatles) - VIDEO

Regina Spektor a înregistrat un cover al piesei "While My Guitar Gently Weeps", din repertoriul The Beatles. Noua versiune a melodiei este inclusă pe coloana sonoră a animației ”Kubo and the Two Strings”.
Regina Spektor

Regina Spektor

Regina Spektor oferă o nouă interpretare unui hit Beatles vechi de aproape 5 decenii.  Înregistrată de artistă ca parte a unui proiect cinematografic, "While My Guitar Gently Weeps" capătă o rezonanță diferită pentru coloana sonoră a filmului ”Kubo and the Two Strings”. Animația le are în distribuție pe Charlize Theron și Rooney Mara și va avea premiera în cinematografe pe 19 august.

While My Guitar Gently Weeps” a fost compusă de George Harrison și înregistrată pentru prima oară de The Beatles în 1968. Versiunea originală a piesei avea partea de chitară interpretată de Eric Clapton, deși numele său nu a fost menționat la credite pe "The White Album".

Regina Spektor - "While My Guitar Gently Weeps" (cover The Beatles) - VIDEO

Regina Spektor pregătește în paralel lansarea celui de-al 7-lea album de studio. Intitulat "Remember Us To Life", noul disc conține exclusiv piese noi, marcând încheierea a 4 ani de pauză discografică.

"Remember Us To Life" va fi lansat pe 30 septembrie 2016 în versiune standard și deluxe, ce va include încă 3 melodii. Momentan, albumul poate fi precomandat doar online, de pe WARNER MUSIC STORE.

Tracklist "Remember Us To Life" - Regina Spektor:

 1. Bleeding Heart
 2. Older and Taller
 3. Grand Hotel
 4. Small Bill$
 5. Black and White
 6. The Light
 7. The Trapper and the Furrier
 8. Tornadoland
 9. Obsolete
 10. Sellers of Flowers
 11. The Visit
 12. New Year (deluxe bonus track)
 13. The One Who Stayed and the One Who Left (deluxe bonus track)
 14. End Of Thought (deluxe bonus track)

Ultimul album Regina Spektor a fost lansat în 2012. Intitulat "What We Saw from the Cheap Seats", materialul include atât compoziții noi, cât și piese mai vechi, reeditate. Albumul a fost promovat prin intermediul a două turnee, unul desfășurat în SUA și unul internațional.

Citește mai multe despre Regina SpektorThe Beatles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biografia trupei Black Sabbath va fi lansată în octombrie

2016 înseamnă pentru Black Sabbath finalul turneului și probabil ultima dată când trupa va mai fi în formula actuală. Cu...

Închide