Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Pasărea Rock lansează albumul "Legenda"

Pasărea Rock lansează albumul "Legenda" în cadrul unui format inedit, special creat pentru a surprinde publicul. Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi și Sorin Voinea pregătesc pentru 23 septembrie un eveniment ce va aduce în actualitate tradițiile românești. Spectacolul va avea loc la arena Basme cu Cai, din Șoseaua Chitilei.

Publicat

pe

Pasărea Rock
Pasărea Rock

Albumul "Legenda" este esența existenței unei trupe prezente pe piața muzicii românești de doi ani și jumătate, fiind rodul muncii consecvente și reprezentând renașterea genului muzical, cu influențe din folclorul românesc și cel balcanic.

„Pasărea Rock împletește stilul muzical al anilor ‘70 cu influențele moderne și ne bucurăm că prin muzica noastră am atins iubitori ai rockului de toate vârstele. Ne mândrim să descoperim adolescenți care vin la concertele noastre și savurează muzica pe care o cântăm cu plăcere de-o viață”, a declarat Mircea Baniciu.

„În ultimii doi ani și jumătate de existență a trupei, am realizat foarte multe lucruri deosebite. N-am stat pe loc, ci am muncit consecvent și roadele încep să se vadă: lansăm primul album muzical Pasărea Rock, completat de turneul de promovare în peste 10 orașe ale țării. Prin Legenda vrem să aducem o schimbare în domeniu, într-o vreme în care muzica e lipsită de conținut și mesaj”, a completat Josef Kappl.

„Am crescut și ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul să dăm înapoi ceva din ce am primit și să formăm generațiile care vor duce tradiția mai departe. Prin Legenda ne propunem să aducem în fața publicului un album rock de esență tare”, a conchis Ovidiu Lipan Țăndărică.

Pasărea Rock pregătește un spectacol inedit și incitant, care se va desfășura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii și proiecții, realizate într-un decor de film. În arena amenajată de Basme cu cai, spectatorii vor fi transpuși într-o atmosferă medievală, de poveste, membrii formației urmând să fie protagoniștii unor scene care amintesc de haiducii de odinioară.

Prețuri bilete la concertul Pasărea Rock de pe 23 septembrie:

  •  150 lei (categoria a II-a)
  • 200 de lei (categoria I, în primele rânduri)
  • 300 de lei la (categoria VIP, unde locurile vor fi disponibile la mese, în arenă, în preț fiind incluse un platou haiducesc și întâlnirea cu artiștii în backstage)

Organizatorii facilitează transportul pentru deplasarea spectatorilor, atât la dus, cât și la întors, punctul de plecare către spectacol fiind în zona Piața Chibrit.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 23 septembrie 2016

Pasărea Rock

Loc
Basme cu Cai
PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending