Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Norah Jones prezintă povestea piesei "Carry on" - VIDEO

Norah Jones a lansat un clip de prezentare a piesei ”Carry On”, primul single de pe noul album ”Day Breaks”. În acest video, artista vorbește despre compoziție, dar și despre videoclipul melodiei.

Publicat

pe

Norah Jones
Norah Jones │ FOTO: Credit: New York Times / Redux / eyevine

La 4 ani de la apariția albumului ”Little Broken Hearts (2012)”, Norah Jones pregătește lansarea celui de-al 6-lea material de studio. Noul disc al artistei se numește "Day Breaks" și a fost finalizat în prima parte a anului 2016. Albumul va fi pus în vânzare pe 7 octombrie 2016, prin intermediul Blue Note Records.

Primul single extras de pe albumul "Day Breaks" se numește ”Carry On”. Povestea acestei melodii este prezentată de Norah Jones într-un scurt clip.

””Carry On” s-a închegat destul de repede. Mă simt norocoasă atunci când o piesă ”vine repede”. Cred că am compus-o în bucătărie, la pian, într-o dimineață, după o noapte târzie. E adevărat că ”Carry On” face trimitere puțin la primul meu album. Are acel vibe de country și blues, e melancolică. Cred că e o piesă care te prinde de la prima ascultare”, a detaliat Norah Jones.

În clipul de mai jos, artista vorbește și despre videoclipul regizat de Claire Marie Vogel. Vizualul a fost lansat pe 5 august, odată cu single-ul.

VIDEO: Norah Jones vorbește despre piesa "Carry on"

La 37 de ani, Norah Jones are în palmares nu mai puțin de 9 premii Grammy și peste 50 de milioane de albume vândute la nivel internațional. Într-un top realizat de publicația americană Billboard, a fost declarată ”cea mai înzestrată artistă de jazz a decadei 2000 - 2009”. Discul ei de debut, ”Come Away with Me” (2002), a fost certificat cu diamant, înregistrând vânzări record de 26 de milioane de copii. Au urmat ”Feels Like Home” (2004), ”Not Too Late” (2007), ”The Fall” (2009) și ”Little Broken Hearts”(2012), toate apreciate de public, însă cu un succes comercial mai redus, comparativ cu primul material.

Trending