Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Nick Cave a lansat un trailer pentru noul său film - VIDEO

Nick Cave a lansat un trailer pentru noul său film „One More Time With Feeling”, care va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția.

Nick Cave & The Bad Seeds lansează cel de-al șaisprezecelea album din carieră - „Skeleton Tree”, care se va putea găsi pe vinil, CD, dar și pe platformele digitale, începând cu data de 9 septembrie 2016. Cu această ocazie, Nick Cave pregătește și un film - „One More Time With Feeling”, care va fi regizat de Andrew Dominik și va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția din 2016, urmând ca apoi să apară în peste 800 de cinematografe din întreaga lume.

One More Time With Feeling” va surprinde momente din studio, intercalate cu scurte interviuri și imagini cu Nick Cave. Producția cinematografică este filmată alb-negru, dar și color, atât în format 3D, cât și 2D, fiind descrisă de regizor, ca un „adevărat testament al unui artist care încearcă să-și găsească drumul prin întuneric”.

Intimitatea albumului va fi reflectată chiar de film, care va fi realizat în variantele alb-negru, color și 3D. Ideea noastră este de a crea o experiență captivantă, dar și elegantă, care să te cucerească pe moment și pe care să ți-o reamintești mai târziu”, a declarat Nick Cave.

În 2013, Nick Cave a lansat alături de The Bad Seeds, albumul „Push the Sky Away” și o colecție de concerte pe DVD. Între timp trupa a luat o pauză, iar în această perioadă Nick Cave s-a dedicat scrisului și a publicat cartea „The Sick Bag Song”. Materialul a fost scris în original de mână, pe pungile pentru vomă din avion.

Citește mai multe despre Nick Cave
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De Phazz concertează la București în noiembrie 2016

De Phazz, nume de referință în lounge jazz, va concerta la Sala Palatului din București pe 15 noiembrie. Biletele pentru...

Închide