Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Nick Cave a lansat un trailer pentru noul său film - VIDEO

Nick Cave a lansat un trailer pentru noul său film „One More Time With Feeling”, care va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția.

Urmărește-ne pe

Nick Cave & The Bad Seeds lansează cel de-al șaisprezecelea album din carieră - „Skeleton Tree”, care se va putea găsi pe vinil, CD, dar și pe platformele digitale, începând cu data de 9 septembrie 2016. Cu această ocazie, Nick Cave pregătește și un film - „One More Time With Feeling”, care va fi regizat de Andrew Dominik și va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția din 2016, urmând ca apoi să apară în peste 800 de cinematografe din întreaga lume.

One More Time With Feeling” va surprinde momente din studio, intercalate cu scurte interviuri și imagini cu Nick Cave. Producția cinematografică este filmată alb-negru, dar și color, atât în format 3D, cât și 2D, fiind descrisă de regizor, ca un „adevărat testament al unui artist care încearcă să-și găsească drumul prin întuneric”.

Intimitatea albumului va fi reflectată chiar de film, care va fi realizat în variantele alb-negru, color și 3D. Ideea noastră este de a crea o experiență captivantă, dar și elegantă, care să te cucerească pe moment și pe care să ți-o reamintești mai târziu”, a declarat Nick Cave.

În 2013, Nick Cave a lansat alături de The Bad Seeds, albumul „Push the Sky Away” și o colecție de concerte pe DVD. Între timp trupa a luat o pauză, iar în această perioadă Nick Cave s-a dedicat scrisului și a publicat cartea „The Sick Bag Song”. Materialul a fost scris în original de mână, pe pungile pentru vomă din avion.

Citește mai multe despre Nick Cave
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De Phazz concertează la București în noiembrie 2016

De Phazz, nume de referință în lounge jazz, va concerta la Sala Palatului din București pe 15 noiembrie. Biletele pentru...

Închide