Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Martin Garrix și Bebe Rexha - "In the Name of Love", live la Jimmy Fallon - VIDEO

Martin Garrix și Bebe Rexha au fost invitați în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a interpreta noul single "In the Name of Love". Melodia a fost cântată live prima oară într-un show televizat.
Martin Garrrix și Bebe Rexha, live la Jimmy Fallon

Martin Garrrix și Bebe Rexha, live la Jimmy Fallon

DJ-ul olandez Martin Garrix și Bebe Rexha și-au făcut recent debutul într-un show de televiziune american. Cei doi au interpretat live noul single "In The Name Of Love" în cadrul popularei emisiuni a lui Jimmy Fallon.

Aflată la prima sa colaborare cu Martin Garrix, Bebe Rexha este una dintre noile artiste ale industriei pop cu șanse reale de a se distinge de predecesoarele săi. Născută în Brooklyn, New York, dar cu ambii părinți de origine albaneză, Bebe s-a simțit atrasă de muzică încă de la vârsta de 4 ani, fiindu-i greu să-și amintească un moment din viață în care nu a fost ferm convinsă că își dorește o carieră în acest vast și imprevizibil domeniu.

Din 2010 până în 2012, Bebe Rexha a cântat alături de basistul Fall Out BoyPete Wentz, în formația Black Cards. A optat apoi pentru o carieră solo și a început să compună piese și să le urce pe YouTube. Momentul în care numele artistei albaneze a ajuns să fie rostit tot mai des în industria muzicală a fost acela al lansării piesei "The Monster". Piesa interpretată de Eminem și Rihanna, ce a devenit Number One și s-a vândut în milioane de exemplare la nivel internațional, a pornit de la o melodie compusă și înregistrată de Bebe Rexha.

Colaborarea dintre Bebe și Martin Garrix a fost apreciată de fanii celor doi artiști, videoclipul "In The Name Of Love" fiind așteptat cu entuziasm încă de la primul teaser.

Martin Garrix și Bebe Rexha - "In the Name of Love", live la Jimmy Fallon - VIDEO

Citește mai multe despre Bebe RexhaMartin Garrix
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings of Leon intrigă fanii cu teasere ce anunță lansarea unui nou album - VIDEO

Kings of Leon a finalizat înregistrările celui de-al 7-lea album de studio. Folosind hashtag-ul ”WALLS”, ce pare a indica titlul...

Închide