Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Katie Melua lansează albumul "In Winter" - TEASER

Katie Melua va lansa în această toamnă un nou album, intitulat ”In Winter”. Discul conține 10 piese înregistrate împreună cu Gori Women’s Choir.

Publicat

pe

Katie Melua
Katie Melua

La 3 ani de la apariția albumului ”Katevan”, Katie Melua revine cu un nou material discografic. Intitulat ”In Winter”, cel de-al 7-lea disc al artistei a fost finalizat de curând, urmând a fi lansat anul acesta. Albumul a fost înregistrat împreună cu Gori Women’s Choir (în traducere: Corul Femeilor din Gori, Georgia).

”Când am ascultat pentru prima oară Corul Femeilor din Gori am fost foarte impresionată de vocile lor. Vă vom oferi noi detalii despre albumul ”In Winter” în curând”, este mesajul transmis de artistă pe site-ul ei oficial.

Corul cu care Katie Melua a înregistrat noul LP este format din 23 de femei, originare din Gori, un oraș din țara natală a artistei, Georgia. Pentru ”In Winter”, Katie a lucrat vreme de 18 luni, în această perioadă făcând naveta între Londra și Gori. Albumul conține 10 piese, dintre care 4 sunt compoziții noi, semnate de Katie Melua. Pe disc se regăsesc și câteva colinde și un cover după o piesă de-a lui Joni Mitchell, ”River”.

Katie Melua - ””In Winter” (copertă album)

Katie Melua - ”In Winter” (copertă album)

In Winter” va fi lansat pe 14 octombrie 2016. Discul poate fi precomandat deja de pe iTunes și Google Play.

Tracklist "In Winter" - Katie Melua:

  1. The Little Swallow
  2. River
  3. Perfect World
  4. Cradle Song
  5. A Time to Buy
  6. Plane Song
  7. If You Are so Beautiful
  8. Dreams on Fire
  9. All-Night Vigil - Nunc Dimittis
  10. O Holy Night

Până la apariția discului, Katie Melua incită curiozitatea fanilor cu un teaser video. În clipul de mai jos o puteți urmări interpretând un fragment din ”Plane Song”.

TEASER: Katie Melua - ”In Winter”

Katie Melua și-a început cariera muzicală la vârsta de 19 ani. Primul său album, „Call of The Seach„, a fost lansat în 2003 și s-a vândut în 1.8 milioane de exemplare. Au urmat apoi albumele „Piece by Piece” (2005), „Pictures” (2007), „The House” (2010), „Secret Symphony” (2012) și ”Ketevan” (2013).

Trending