Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Jason Derulo a lansat piesa - „Kiss The Sky” - AUDIO

Jason Derulo revine cu un nou single - „Kiss The Sky”, extras de pe cel mai recent album al său „Platinum Hits”. Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului de animație „Storks”, care va avea premiera în septembrie.

Jason Derulo a lansat o nouă melodie - "Kiss The Sky", extrasă de pe albumul "Platinum Hits"- o colecție de 12 single-uri, dintre care 11 sunt premiate cu discul de platină pentru vanzarile record.

Piesa, produsă de Thomas Troelsen și Thomas Eriksen, va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului animat "Storks", produs de Warner Bros. Pictures, care va avea premiera pe data de 23 septembrie, iar parte din distribuția oficială al filmului sunt Jennifer Aniston, Andy Samberg, Kelsey Grammer și Danny Trejo.

Derulo va cânta la închiderea „Good Morning America’s Summer Concert Series”, pe scena căruia se vor reuni cei mai populari artiști ai momentului. Concertul va avea loc pe data de 2 septembrie în New York, Central Park. Jason este noul membru al juriului pentru cel de-al 13-lea sezon al popularului show „So You Think You Can Dance”.

Citește mai multe despre Jason Derulo
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Barbra Streisand a realizat un duet cu Hugh Jackman - VIDEO

Barbra Streisand lansează cel de-al 35-lea album din carieră - „Encore: Movie Partners Sing Broadway”, pentru care a pregătit o...

Închide