Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Jason Derulo a lansat piesa - „Kiss The Sky” - AUDIO

Jason Derulo revine cu un nou single - „Kiss The Sky”, extras de pe cel mai recent album al său „Platinum Hits”. Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului de animație „Storks”, care va avea premiera în septembrie.

Jason Derulo a lansat o nouă melodie - "Kiss The Sky", extrasă de pe albumul "Platinum Hits"- o colecție de 12 single-uri, dintre care 11 sunt premiate cu discul de platină pentru vanzarile record.

Piesa, produsă de Thomas Troelsen și Thomas Eriksen, va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului animat "Storks", produs de Warner Bros. Pictures, care va avea premiera pe data de 23 septembrie, iar parte din distribuția oficială al filmului sunt Jennifer Aniston, Andy Samberg, Kelsey Grammer și Danny Trejo.

Derulo va cânta la închiderea „Good Morning America’s Summer Concert Series”, pe scena căruia se vor reuni cei mai populari artiști ai momentului. Concertul va avea loc pe data de 2 septembrie în New York, Central Park. Jason este noul membru al juriului pentru cel de-al 13-lea sezon al popularului show „So You Think You Can Dance”.

Citește mai multe despre Jason Derulo
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Barbra Streisand a realizat un duet cu Hugh Jackman - VIDEO

Barbra Streisand lansează cel de-al 35-lea album din carieră - „Encore: Movie Partners Sing Broadway”, pentru care a pregătit o...

Închide