Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jason Derulo a lansat piesa - „Kiss The Sky” - AUDIO

Jason Derulo revine cu un nou single - „Kiss The Sky”, extras de pe cel mai recent album al său „Platinum Hits”. Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului de animație „Storks”, care va avea premiera în septembrie.

Publicat

pe

Jason Derulo a lansat o nouă melodie - "Kiss The Sky", extrasă de pe albumul "Platinum Hits"- o colecție de 12 single-uri, dintre care 11 sunt premiate cu discul de platină pentru vanzarile record.

Piesa, produsă de Thomas Troelsen și Thomas Eriksen, va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului animat "Storks", produs de Warner Bros. Pictures, care va avea premiera pe data de 23 septembrie, iar parte din distribuția oficială al filmului sunt Jennifer Aniston, Andy Samberg, Kelsey Grammer și Danny Trejo.

Derulo va cânta la închiderea „Good Morning America’s Summer Concert Series”, pe scena căruia se vor reuni cei mai populari artiști ai momentului. Concertul va avea loc pe data de 2 septembrie în New York, Central Park. Jason este noul membru al juriului pentru cel de-al 13-lea sezon al popularului show „So You Think You Can Dance”.

PUBLICITATE
Comentează

Trending