Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jared Leto - noul album „pune mult accent pe sexualitate”

Jared Leto a declarat că noul album 30 Seconds To Mars va pune „mult accent pe sexualitate”. Solistul trupei a mărturisit că se aproprie din ce în ce mai mult de final și că este foarte diferit de ce a fost până acum.

Publicat

pe

Primul concert Thirty Seconds to Mars în Romania pe 5 iulie 2014 la Romexpo

„Cred că ultimul album a fost un pod dintre trecut și prezent. E un material foarte diferit de ce am avut până acum. Cred că e foarte captivant. De fiecare dată când faci un album nou, de fiecare dată când scrii un cântec, ai posibilitatea de a redefini, reinventa și de a experimenta. Atunci îți asumi răspunderea. Mereu am crezut că e foarte bine să lași trecutul în urmă și să începi să explorezi un teritoriu nou. Asta facem noi acum.”, declară Jared Leto

Când a fost întrebat cum ar descrie albumul în câteva cuvinte, acesta a mai declarat că „pune mult accent pe sexualitate.” Leto a adăugat că timpul petrecut ca Joker pe platourile de filmare de la Suicide Squad, nu a influențat cântecele de pe album.

„Cred că am avut parte de destul întuneric de-a lungul anilor cu 30 Seconds To Mars. Nu am nevoie de un Joker, am trecut oricum printr-o perioadă întunecată și întortocheată. Acum suntem într-o zonă de aspirații, de reflectare. Dar acum lucrăm la cel de-al cincilea album. Am scris în jur de 40 sau 50 de cântece și ne apropriem de final. Mereu am vrut ca albumul să apară cât mai repede. De fiecare dată când fac un album, plec în turneu și mereu zic că următorul va apărea într-un an sau doi, dar de fapt îmi ia patru. Sunt încet.”

Pe 1 august, 30 Seconds To Mars a postat pe pagina de Twitter un video care arată imagini din studio, de la repetiții și, dintr-un deșert desprins din filmele western. Jared a discutat despre acest subiect în noua ediție de la Rolling Stones, dar și în luna mai, în cadrul emisiunii The Ellen Show.

Ultimul album al trupei 30 Seconds to Mars, „Love, Lust, Faith and Dreams” a fost lansat în 2013 prin Virgin Record. Noul album va apărea prin Interscope Records.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Urmărește trailer-ul filmului "House of Gucci", cu Lady Gaga în rol principal - VIDEO

Primul trailer al anticipatei pelicule "House of Gucci" oferă publicului câte puțin din fiecare personaj al acestui drama-thriller. Lady Gaga, în rolul Patriziei Reggiani, este captivantă, iar Jared Leto e de nerecunoscut.

Publicat

pe

Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci”
Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci” │ FOTO: Captură YouTube

"House of Gucci", noul film al lui Riddley Scott, se anunță a fi blockbuster-ul sfârșitului de an și, totodată, un candidat puternic la Premiile Oscar. Lady Gaga și Adam Driver îi interpretează pe Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci în acest film biografic, bazat pe scenariul lui Roberto Bentivegna și cartea scrisă de Sara Gay Forden, "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed". Thriller-ul prezintă complotul pus la cale de Patrizia pentru a-l ucide pe Maurizio și condamnarea ei în instanță. În timpul procesului, Patrizia a primit porecla "The Black Widow" (Văduva neagră), fiind condamnată la 29 de ani de închisoare. A îndeplinit 18 ani din această sentință, în 2016 fiind eliberată.

Din distribuția filmului programat să apară în cinematografe pe 24 noiembrie fac parte și Al Pacino, care-l interpretează pe Aldo Gucci, Jered Leto, în rolul lui Paolo Gucci, Jeremy Irons va fi Rodolfo Gucci, iar Camille Cottin - Paola Franchi. În film joacă și Mădălina Ghenea, actrița româncă interpretând-o pe Sophia Loren.

Filmările au început în luna februarie, la Roma, Lady Gaga mutându-se acolo temporar. Riddley Scott a filmat și în Milano și Florența, dar și la Lacul Como. Reputatul regizor are o conexiune puternică cu Italia, tot aici având loc și filmările peliculei "Gladiatorul" (2000), cu Russel Crowe în rol principal, "All the Money in the World" (2017) având acțiunea plasată tot aici.

În primul trailer al filmului facem cunoștință cu Patrizia Reggiani, Aldo Gucci, Maurizio Gucci, dar și Paolo Gucci. Gaga, ce o interpretează pe Patrizia, reușește să intrige publicul încă de la primele replici.

VIDEO: "House of Gucci" | Official Trailer | MGM Studios

Lady Gaga a jucat anterior în filmul "A Star Is Born", pentru care a primit prima nominalizare la Oscar în categoria "Cea mai bună actriță". Artista nu a câștigat în această categorie, dar a primit primul ei Oscar pentru piesa "Shallow" ("Cea mai bună piesă originală"), compusă împreună cu Mark Ronson. "Dacă ai un vis, luptă pentru el", a declarat Gaga la gala Oscar din 2019.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending