Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jared Leto - noul album „pune mult accent pe sexualitate”

Jared Leto a declarat că noul album 30 Seconds To Mars va pune „mult accent pe sexualitate”. Solistul trupei a mărturisit că se aproprie din ce în ce mai mult de final și că este foarte diferit de ce a fost până acum.

Publicat

pe

Primul concert Thirty Seconds to Mars în Romania pe 5 iulie 2014 la Romexpo

„Cred că ultimul album a fost un pod dintre trecut și prezent. E un material foarte diferit de ce am avut până acum. Cred că e foarte captivant. De fiecare dată când faci un album nou, de fiecare dată când scrii un cântec, ai posibilitatea de a redefini, reinventa și de a experimenta. Atunci îți asumi răspunderea. Mereu am crezut că e foarte bine să lași trecutul în urmă și să începi să explorezi un teritoriu nou. Asta facem noi acum.”, declară Jared Leto

Când a fost întrebat cum ar descrie albumul în câteva cuvinte, acesta a mai declarat că „pune mult accent pe sexualitate.” Leto a adăugat că timpul petrecut ca Joker pe platourile de filmare de la Suicide Squad, nu a influențat cântecele de pe album.

„Cred că am avut parte de destul întuneric de-a lungul anilor cu 30 Seconds To Mars. Nu am nevoie de un Joker, am trecut oricum printr-o perioadă întunecată și întortocheată. Acum suntem într-o zonă de aspirații, de reflectare. Dar acum lucrăm la cel de-al cincilea album. Am scris în jur de 40 sau 50 de cântece și ne apropriem de final. Mereu am vrut ca albumul să apară cât mai repede. De fiecare dată când fac un album, plec în turneu și mereu zic că următorul va apărea într-un an sau doi, dar de fapt îmi ia patru. Sunt încet.”

Pe 1 august, 30 Seconds To Mars a postat pe pagina de Twitter un video care arată imagini din studio, de la repetiții și, dintr-un deșert desprins din filmele western. Jared a discutat despre acest subiect în noua ediție de la Rolling Stones, dar și în luna mai, în cadrul emisiunii The Ellen Show.

Ultimul album al trupei 30 Seconds to Mars, „Love, Lust, Faith and Dreams” a fost lansat în 2013 prin Virgin Record. Noul album va apărea prin Interscope Records.

Comentează

Trending