Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jared Leto - noul album „pune mult accent pe sexualitate”

Jared Leto a declarat că noul album 30 Seconds To Mars va pune „mult accent pe sexualitate”. Solistul trupei a mărturisit că se aproprie din ce în ce mai mult de final și că este foarte diferit de ce a fost până acum.

Publicat

pe

Primul concert Thirty Seconds to Mars în Romania pe 5 iulie 2014 la Romexpo

„Cred că ultimul album a fost un pod dintre trecut și prezent. E un material foarte diferit de ce am avut până acum. Cred că e foarte captivant. De fiecare dată când faci un album nou, de fiecare dată când scrii un cântec, ai posibilitatea de a redefini, reinventa și de a experimenta. Atunci îți asumi răspunderea. Mereu am crezut că e foarte bine să lași trecutul în urmă și să începi să explorezi un teritoriu nou. Asta facem noi acum.”, declară Jared Leto

Când a fost întrebat cum ar descrie albumul în câteva cuvinte, acesta a mai declarat că „pune mult accent pe sexualitate.” Leto a adăugat că timpul petrecut ca Joker pe platourile de filmare de la Suicide Squad, nu a influențat cântecele de pe album.

„Cred că am avut parte de destul întuneric de-a lungul anilor cu 30 Seconds To Mars. Nu am nevoie de un Joker, am trecut oricum printr-o perioadă întunecată și întortocheată. Acum suntem într-o zonă de aspirații, de reflectare. Dar acum lucrăm la cel de-al cincilea album. Am scris în jur de 40 sau 50 de cântece și ne apropriem de final. Mereu am vrut ca albumul să apară cât mai repede. De fiecare dată când fac un album, plec în turneu și mereu zic că următorul va apărea într-un an sau doi, dar de fapt îmi ia patru. Sunt încet.”

Pe 1 august, 30 Seconds To Mars a postat pe pagina de Twitter un video care arată imagini din studio, de la repetiții și, dintr-un deșert desprins din filmele western. Jared a discutat despre acest subiect în noua ediție de la Rolling Stones, dar și în luna mai, în cadrul emisiunii The Ellen Show.

Ultimul album al trupei 30 Seconds to Mars, „Love, Lust, Faith and Dreams” a fost lansat în 2013 prin Virgin Record. Noul album va apărea prin Interscope Records.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Ținutele artiștilor la MET Gala 2022, evenimentul extravaganței în modă

MET Gala a stat anul acesta sub semnul strălucirii anilor 1870 - 1890. Vedetele care au participat la eveniment nu au ținut, neapărat, cont, de tematica anunțată, însă au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a atrage priviri.

Publicat

pe

Camila Cabello la MET Gala 2022
Camila Cabello la MET Gala 2022 │ FOTO: Captură YouTube / Entertainment Tonight

Met Gala, numită formal The Costume Institute Gala (Gala Institutului de Costume), este un eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York. După ediția de anul trecut, când gala a fost amânată în septembrie din cauza pandemiei, evenimentul a revenit la data sa tradițională, în prima zi de luni din luna mai.

Tema de anul acesta a fost "In America: An Anthology of Fashion", New York Times etichetând-o drept "Guilded Glamour". Termenul "Gilded Age" a fost inventat de Mark Twain. Este o denumire asociată perioadei anilor 1870 -1890, când inovația americană era în plină înflorire, iar crusta superioară a societății din New York avansa.

Printre numele rezonante din muzică care și-au făcut apariția la MET Gala 2022 se numără tânăra Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Katy Perry, Lenny Kravitz, Jared Leto, Gwen Stafani, Camilla Cabello și Shawn Mendes. Ca de obicei, tema galei a fost mai mult un pretext, fiecare alegând ținuta mai mult după după propriul gust sau din dorința de a capta atenția. Dintre artiștii menționați, Billie Eilish s-a apropiat cel mai mult de tematica propusă, artista alegând o ținută vintage realizată de Gucci, atât accesoriile cât și materialele fiind refolosite.

Gazda evenimentului a fost, ca de obicei, Anna Wintour, alături de Regina King, Blake Lively, Ryan Reynolds și Lin-Manuel Miranda. La MET Gala 2022 au participat și Kim Kardashian, Naomi Campbell, Cara Delevingne, Gigi și Bella Hadid. Deși s-a zvonit că și Taylor Swift va fi prezentă la eveniment, artista a lipsit de la această gală, absentând pentru cel de-al 7-lea an consecutiv.

Olivia Rodrigo la MET Gala 2022

Lenny Kravitz la MET Gala 2022

Camila Cabello la MET Gala 2022

Billie Eilish la MET Gala 2022

Shawn Mendes la MET Gala 2022

Jared Leto la MET Gala 2022

Gwen Stefani la MET Gala 2022

Katy Perry la Met Gala 2022

Citește în continuare

Trending