Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Green Day a lansat piesa „Bang Bang” - AUDIO

Green Day ne vorbește despre narcisimul din social media și problemele din America în noul single, „Bang Bang”, extras de pe viitorul album, „Revolution Radio”.

Publicat

pe

Green Day
Green Day

Cel de-al 12-lea album de studio al trupei de punk, va fi lansat în această toamnă, pe 7 octombrie. Green Day a fost introdusă în Rock And Roll Hall Of Fame anul trecut. Totodată, trupa a fost subiect pentru filmul din 2015, „Heart Like A Hand Grenade”, în care s-a prezentat povestea albumului de succes din 2004, „American Idiot”.

„Suntem pe drumul cel bun. E un sentiment foarte plăcut în jur. Mereu am fost pregătiți. Mulți au fost foarte încântați de piesele pe care le-am scris. Asta se întâmpla înainte să aflăm că am intrat în Rock And Roll Hall Of Fame. Nu vreau să mă forțez să fac ceva, vreau ca muzica să vină dintr-un loc adevărat, am nevoie de inspirație. Noi onorăm muzica. Ne dorim foarte mult să facem un album genial.”, declară solistul trupei, Billie Joe Armstrong

Armstrong a mai mărturisit că în „Bang, Bang” este vorba despre cultura fotografierii în masă care se petrece în America și care este îmbinată cu narcisismul din social media. Prin acest album trupa vrea să atragă atenția haosului din Statele Unite și viitoarele alegeri.

Tracklist Revolution Radio:

  1. Somewhere Now
  2. Bang Bang
  3. Revolution Radio
  4. Say Goodbye
  5. Outlaws
  6. Bouncing Off The Wall
  7. Still Breathing
  8. Youngblood
  9. Too Dumb To Die
  10. Troubled Times
  11. Forever Now
  12. Ordinary World

Trending