Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Garou revine la București cu un nou concert: "Fly Me to the Moon"

După succesul concertului susținut în România anul trecut, Garou trece din nou Bucureștiul pe lista turneului său mondial. Pe 31 octombrie, chiar în seara de Halloween, cântărețul își dă întâlnire cu fanii din România la Sala Palatului. Concertul de la București, ”Fly Me to the Moon”, face parte din turneul mondial 2016 – 2017 al artistului.
Garou

Garou (foto: Bernard Benant)

Cântăreț, compozitor, actor și instrumentist (cântă la chitară, trompetă, pian, orgă și armonică), Garou a cucerit publicul de la prima întâlnire nu numai prin muzica, ci si prin prezența sa scenică și inconfundabilul timbru gutural.

Cântărețul canadian și-a exersat talentul artistic pe străzile orașului său natal, noaptea, când, înconjurat de prietenii săi, cânta până era alungat de poliție, sau în spectacolele ad-hoc de la stațiile de metrou.

„Ca artist, ești în legatură constantă cu copilul din tine, cu acea stare de fascinație pe care o simt aceștia când descoperă lumea. Este vorba despre acea fascinație care îi face pe oameni să iubească viața. Ăsta este și motivul pentru care îmi place să cânt”, mărturisește Garou.

Garou a mărturisit că cel mai bine se simte pe scena, când interacționează cu publicul său.

„Adevărata muzică vine dinlăuntrul artistului, din experiența reală de viață”, crede Garou cu atâta tărie, încât a și refuzat primul contract din cariera sa oferit de Sony pe motivul că nu se simțea suficient de pregătit.

Garou nu s-a sfiit niciodată să-și împărtășească viziunea personală asupra muzicii, astfel că albumele și show-urile sale sunt o combinație eclectică de stiluri, unite toate de viziunea sa atât de personală.

Pe 31 octombrie, chiar în seara de Halloween, Garou pregatește o nouă seară magică pentru fanii din România, în care atât artistul, cât și publicul își vor dori să spună doar ”Fly Me to the Moon”.

Prețuri bilete la concertul lui Garou din octombrie 2016:

  • Golden VIP - 350 lei,
  • VIP - 320 lei,
  • Categoria 1 - 260 lei,
  • Categoria 2 - 200 lei,
  • Categoria 3 - 130 lei,
  • Categoria 4 - 100 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Garou
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spellground Festival a fost anulat

Prima ediție a festivalului Spellground a fost anulată. Decizia a fost luată în urma suprapunerii evenimentului peste ziua de doliu...

Închide