Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Garou revine la București cu un nou concert: "Fly Me to the Moon"

După succesul concertului susținut în România anul trecut, Garou trece din nou Bucureștiul pe lista turneului său mondial. Pe 31 octombrie, chiar în seara de Halloween, cântărețul își dă întâlnire cu fanii din România la Sala Palatului. Concertul de la București, ”Fly Me to the Moon”, face parte din turneul mondial 2016 – 2017 al artistului.

Publicat

pe

Garou
Garou │ FOTO: Bernard Benant

Cântăreț, compozitor, actor și instrumentist (cântă la chitară, trompetă, pian, orgă și armonică), Garou a cucerit publicul de la prima întâlnire nu numai prin muzica, ci si prin prezența sa scenică și inconfundabilul timbru gutural.

Cântărețul canadian și-a exersat talentul artistic pe străzile orașului său natal, noaptea, când, înconjurat de prietenii săi, cânta până era alungat de poliție, sau în spectacolele ad-hoc de la stațiile de metrou.

„Ca artist, ești în legatură constantă cu copilul din tine, cu acea stare de fascinație pe care o simt aceștia când descoperă lumea. Este vorba despre acea fascinație care îi face pe oameni să iubească viața. Ăsta este și motivul pentru care îmi place să cânt”, mărturisește Garou.

Garou a mărturisit că cel mai bine se simte pe scena, când interacționează cu publicul său.

„Adevărata muzică vine dinlăuntrul artistului, din experiența reală de viață”, crede Garou cu atâta tărie, încât a și refuzat primul contract din cariera sa oferit de Sony pe motivul că nu se simțea suficient de pregătit.

Garou nu s-a sfiit niciodată să-și împărtășească viziunea personală asupra muzicii, astfel că albumele și show-urile sale sunt o combinație eclectică de stiluri, unite toate de viziunea sa atât de personală.

Pe 31 octombrie, chiar în seara de Halloween, Garou pregatește o nouă seară magică pentru fanii din România, în care atât artistul, cât și publicul își vor dori să spună doar ”Fly Me to the Moon”.

Prețuri bilete la concertul lui Garou din octombrie 2016:

  • Golden VIP - 350 lei,
  • VIP - 320 lei,
  • Categoria 1 - 260 lei,
  • Categoria 2 - 200 lei,
  • Categoria 3 - 130 lei,
  • Categoria 4 - 100 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 31 octombrie 2016

Garou

Loc
Sala Palatului
Comentează

Concerte & turnee

Lara Fabian, Al Bano și Romina Power, Havasi, Gheorghe Zamfir se numără printre artiștii care vor cânta la Unforgettable Festival 2024

Între 13 și 15 septembrie, Romexpo va deveni un areal cosmopolit și va găzdui 12 spectacole memorabile, toate într-un singur weekend de poveste. Lara Fabian, Al Bano și Romina Power, Havasi, Gheorghe Zamfir sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă, în cadrul unui eveniment de neratat pentru melomani. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Lara Fabian / Gheorghe Zamfir / Al Bano
Lara Fabian / Gheorghe Zamfir / Al Bano

Lara Fabian, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings, Garou, Daniel Lavoie, Chiara di Bari, Laura Bretan, Monsserat Marti Caballe, Elena Moșuc, Sorin Francu, sub bagheta maeștrilor dirijori: Daniel Jinga, Giora Linenberg, Alterisio Paoletti, alături de Orchestra Operei Naționale București vor încânta publicul la Unforgettable Festival.

Program Unforgettable Festival 2024:

Al Bano și Romina Power vor interpreta pentru prima oara în România acompaniați simfonic toate hiturile lor: "Felicita", "Liberta", "Sharazan", "Sempre Sempre" și multe altele.

Vocea inconfundabila de bariton a lui Garou va încânta publicul cu "Sous le vent", "Gitan", "Que le temps" și multe altele. Mai mult, artistul, alături de prietenii săi, Daniel Lavoie și Chiara di Bari, care au făcut parte din distribuția celebrului musical "Notre-Dame de Paris", vor interpreta melodii celebre precum: "Belle", "Tu vas me detruire", "Le temps des cathedrals" etc.

Vocea Larei Fabian se va auzi din nou la București, de data aceasta la Unforgettable Festival. Pe lângă piesele sale celebre, artista va cânta hit-ul "Belle" alături de Garou, Daniel Lavoie și Julien Dassin.

De asemenea, Julien Dassin va interpreta în manieră simfonică și multimedia celebrele cântece ale legendarului său tată, Joe Dassin: "Et si tu n'existais pas", "Salut", "A toi" etc.

Havasi, unul dintre cei mai apreciați pianiști din lume, de o virtuozitate unică, va transpune spectatorii într-o experiență memorabilă, ca o călătorie într-un carusel al emoțiilor, accentuată de cea mai recentă tehnologie în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video. Din compozițiile sale originale amintim: "The Storm", "The City" sau "Prelude|Age of Heroes".

Gheorghe Zamfir va urca pe scenă cu un recital unic, alături de doi giganți ai scenei mondiale, ce vor fi dezvăluiți în curând de organizatori.

Magnificii Gipsy Kings, într-o colaborare inedită cu Laura Bretan, cu susținere simfonică, vor susține un recital excepțional în care se vor regăsi hit-uri precum "Bamboleo", "Volare", "Baila me" sau "Vamos a bailar".

Toate concertele oferite de Unforgettable Festival vor fi susținute de prestigioasa Orchestră a Operei Naționale București, sub bagheta maeștrilor dirijori de talie mondială: Daniel Jinga, Giora Linenberg și Alterisio Paoletti.

Prețuri bilete Unforgettable Festival 2024:

  • Abonamentele pentru festival se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 592 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending