Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Florence + The Machine - "Wish That You Were Here" (soundtrack "Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children") - AUDIO

Florence + The Machine a lansat o nouă piesă, intitulată "Wish That You Were Here". Melodia a fost compusă pentru coloana sonoră a noului film a lui Tim Burton, "Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children".
Florence Welch (vocalista Florence and the Machine)

Florence Welch (vocalista Florence and the Machine) (foto: Harper’s Bazaar UK)

După melodiile înregistrate pentru jocul video Final Fantasy XV, Florence + The Machine revine cu un nou proiect. Trupa a înregistrat o piesă nouă pentru coloana sonoră a peliculei fantasy "Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children". Melodia se numește "Wish That You Were Here" și poate fi achiziționată de pe Spotify și iTunes.

Filmul "Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children" este ultima creația a atipicului regizor Tim Burton. Pelicula este o adaptare a romanului lui Ransom Riggs, publicat în 2011. Din distribuția filmului fac parte Samuel L. Jackson, Eva Green și Judi Dench. Premiera în cinematografe va avea loc pe 30 septembrie.

Florence + The Machine - "Wish That You Were Here" - AUDIO

Anul trecut, Florence and the Machine a lansat albumul ”How Big, How Blue, How Beautiful”. Pentru acest disc, trupa a lucrat cu producătorul Markus Dravs (Björk, Arcade Fire, Coldplay), pe lista colaboratorilor aflându-se și Paul Epworth, Kid Harpoon și John Hill. Formația a mers pe o abordare diferită din punct de vedere conceptual, încercând să se distanțeze de celelalte două materiale.

"Când am mers la Markus (producătorul albumului), am discutat despre ideea de spațialitate și ideea a ceva ”pământesc”. ”Ceremonials” a construit, prin sound, un perete glacial. Am vrut să rafinăm ceea ce am făcut până acum și să ajungem la esență."

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Britney Spears, subiect de film, fără voia sa

Viața lui Britney Spears va apărea pe marile ecrane anul viitor. Deși artista nu și-a dat acordul pentru proiect, acesta...

Închide