Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Florence + The Machine a lansat piesa "Too Much Is Never Enough" (soundtrack "Final Fantasy XV") - AUDIO

Florence and the Machine a lansat o nouă piesă, intitulată "Too Much Is Never Enough". Melodia este inclusă pe coloana sonoră a jocului video ”Final Fantasy XV”.

Publicat

pe

Florence Welsch │ FOTO: WENN.com

După coverul realizat după una dintre bijuteriile lui Ben E. King (piesa "Stand By Me"),  Florence + The Machine dezvăluie o nouă piesă de pe coloana sonoră a jocului video "Final Fantasy XV". De această dată, este vorba despre o piesă originală, intitulată "Too Much Is Never Enough".

Odată cu lansarea melodiei, Florence a transmis și un mesaj fanilor acestui joc video, așteptat pe piață la finalul lunii septembrie.

”Întotdeauna am considerat că Final Fantasy este un joc video foarte frumos și creativ, așa încât nu cred că m-aș fi putut implica într-un alt proiect din zona jocurilor video. Nu ar fi avut sens. Din anumite perspective, peisajele din Final Fantasy XV se potrivesc destul de bine cu imaginile din mintea mea, totul e mitic, frumos și epic. Ascultam Classic FM și am prins o rubrică de două ore despre muzica clasică din jocurile video. M-am simțit inspirată aflând despre această zonă a muzicii pe care nu o cunoșteam. Mi s-a părut fascinantă prezentarea, muzica era incredibil de frumoasă și încărcată de emoții, așa că am concluzionat că e un semn ce-mi dă de înțeles că ar trebui să aprofundez subiectul”, a indicat solista Florence Welch.

Florence + The Machine - "Too Much Is Never Enough" - AUDIO

Anul trecut, Florence and the Machine a lansat cel de-al 3-lea album de studio, ”How Big, How Blue, How Beautiful”. Conform solistei, LP-ul a fost cel mai personal material discografic înregistrat de formație până la momentul respectiv.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Ascultă piesa compusă de Florence + the Machine pentru filmul "Cruella" - "Call Me Cruella"

Cu cinematografele deschise în această perioadă de scădere a cazurilor de Covid-19, am început să avem şi mari premiere în România. Pe 4 iunie 2021 a intrat în cinematografele de la noi "Cruella", o producţie Disney cu Emma Stone în rol principal şi Emma Thompson ca antagonist principal. Trupa Florence + the Machine a compus melodia principală a peliculei şi o puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Lyric Video Florence and the Machine Cruella
Lyric Video Florence and the Machine Cruella │ FOTO: Disney

Florence Welch ne-a cântat "Have Yourself a Merry Little Christmas" la final de 2020, dar în 2021 revine cu un sound ceva mai întunecat şi dramatic. Trupa Florence + The Machine a compus piesa "Call Me Cruella" pentru filmul Disney, care spune povestea femeii care ura dalmaţienii. Mai jos puteţi vedea un videoclip cu versuri şi privi câteva cadre din film. Peste o chitară discretă, vocea lui Florence face aluzii la o creatură care nu se poate adapta şi îşi dezvăluie sinele inedit lumii întregi, printr-o nouă identitate.

"Cruella" este o poveste a rebeliunii, a tinerei Estella (Emma Stone), crescută pe străzi ca Oliver Twist şi visând să ajungă designer de modă. Asta în vreme ce ea şi acoliţii săi jefuiau şi păcăleau naiviii care le ieşeau în cale. Estella lucrează pentru personajul flamboiant judecat de Emma Thompson pe timp de zi, iar pe timp de noapte devine Cruella, geniul nebun punk-rock. Ea umple Londra cu adevărate instalaţii de artă, care sunt simultan şi creaţii de modă. Acţiunea se petrece în anii '70, iar Cruella apare într-o lumină pozitivă, motivând obsesia sa maladivă pentru dalmaţieni cu modul în care a fost ucisă mama sa.

Coloana sonoră a peliculei este extrem de bogată şi am numărat 10 piese doar în primele 35 de minute.

Este mult punk rock, avem şi The Doors, Hendrix, Rolling Stones şi mulţi alţii. Florence Welch a lucrat îndeaproape cu compozitorul şi pianistul Nicholas Britell, câştigător de premii Emmy. El s-a inspirat din stilul rock-ului şi punk-ului care a definit cultura londoneză a anilor '60 şi '70. Toate piesele noi ce apar în film au fost înregistrate cu echipament vintage şi pe casete analogice la Abbey Road şi AIR Studios în Londra. Ce a rezultat este combinat cu elemente orchestrale, chitare electrice, bas, orgă, clape şi tobe.

Britell a lucrat la filme precum "Vice", "Moonlight", "The Big Short" şi cel mai recent drama din 2019 "The King". Este şi omul din spatele coloanei sonore a serialului HBO "Succession", pentru care a luat un Emmy.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending