Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Florence + The Machine a lansat piesa "Too Much Is Never Enough" (soundtrack "Final Fantasy XV") - AUDIO

Florence and the Machine a lansat o nouă piesă, intitulată "Too Much Is Never Enough". Melodia este inclusă pe coloana sonoră a jocului video ”Final Fantasy XV”.

Publicat

pe

Florence Welsch │ FOTO: WENN.com

După coverul realizat după una dintre bijuteriile lui Ben E. King (piesa "Stand By Me"),  Florence + The Machine dezvăluie o nouă piesă de pe coloana sonoră a jocului video "Final Fantasy XV". De această dată, este vorba despre o piesă originală, intitulată "Too Much Is Never Enough".

Odată cu lansarea melodiei, Florence a transmis și un mesaj fanilor acestui joc video, așteptat pe piață la finalul lunii septembrie.

”Întotdeauna am considerat că Final Fantasy este un joc video foarte frumos și creativ, așa încât nu cred că m-aș fi putut implica într-un alt proiect din zona jocurilor video. Nu ar fi avut sens. Din anumite perspective, peisajele din Final Fantasy XV se potrivesc destul de bine cu imaginile din mintea mea, totul e mitic, frumos și epic. Ascultam Classic FM și am prins o rubrică de două ore despre muzica clasică din jocurile video. M-am simțit inspirată aflând despre această zonă a muzicii pe care nu o cunoșteam. Mi s-a părut fascinantă prezentarea, muzica era incredibil de frumoasă și încărcată de emoții, așa că am concluzionat că e un semn ce-mi dă de înțeles că ar trebui să aprofundez subiectul”, a indicat solista Florence Welch.

Florence + The Machine - "Too Much Is Never Enough" - AUDIO

Anul trecut, Florence and the Machine a lansat cel de-al 3-lea album de studio, ”How Big, How Blue, How Beautiful”. Conform solistei, LP-ul a fost cel mai personal material discografic înregistrat de formație până la momentul respectiv.

PUBLICITATE
Comentează

Trending

CLOSE
CLOSE