Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Evanescence pleacă din nou în turneu

Evanescence va reveni pe scenă în această toamnă. Formația va pleca în turneu în octombrie, având programate 16 concerte până la finalul lunii noiembrie.

Publicat

pe

Evanescence
Evanescence

Evanescence va pleca din nou în turneu. După concertele de acomodare de anul trecut, susținute în Nashville, Dallas, Los Angeles și Tokyo, trupa este nerăbdătoare să revină pe scenă.

"Exact când am crezut că am scăpat de lucrurile grele! Va fi grozav să urc din nou pe scenă cu trupa în această toamnă. Am avut câteva show-uri bine închegate, de care ne-am bucurat atât de mult, încât ne plângeam că a durat doar câteva zile, așa că de atunci tot căutam noi oportunități de a cânta live", a declarat Amy Lee pentru revista Rolling Stone.

Evanescence are de anul trecut o nouă componență. Chitaristul Terry Balsamo, ce a cântat alături de Evanescence din 2003 până în 2015, a fost înlocuit de Jen Majura, o vocalistă și chitaristă de origine germană. În această nouă formulă, trupa va porni iarăși la drum, pentru început fiind programate 16 concerte. Turneul va începe în Dallas, pe 28 octombrie, ultimul show fiind programat pe 23 noiembrie. Momentan, formația are anunțate concerte doar în America.

Evanescence - Date turneu 2016:

 • 28 octombrie - Dallas, TX @ South Side Ballroom
 • 30 octombrie - Oklahoma City, OK @ Diamond Ballroom
 • 1 noiembrie - Austin, TX @ ACL Live at the Moody Theater
 • 3 noiembrie - San Antonio, TX @ Majestic Theatre
 • 5 noiembrie - Houston, TX @ Revention Music Center
 • 6 noiembrie - New Orleans, LA @ Saenger Theatre
 • 9 noiembrie - Mobile, AL @ Saenger Theatre
 • 10 noiembrie - Saint Augustine, FL @ St Augustine Amphitheater
 • 12 noiembrie - Orlando, FL @ Central Florida Fairgrounds
 • 13 noiembrie - Miami Beach, FL @ The Fillmore at Jackie Gleason
 • 15 noiembrie - Charlotte, NC @ The Fillmore Charlotte
 • 16 noiembrie - Greenville, SC @ Peace Concert Hall
 • 18 noiembrie - Silver Spring, MD @ The Fillmore
 • 19 noiembrie - Atlantic City, NJ @ Harrah's Atlantic City
 • 22 noiembrie - Montclair, NJ @ The Wellmont Theatre
 • 23 noiembrie - Huntington, NY @ The Paramount

În paralel cu turneul Evanescence, Amy Lee are în desfășurare și un proiect de suflet. Aceasta va lansa în septembrie un album de cântece pentru copii, intitulat "Dream Too Much”.

Concerte & turnee

Evanescence revine la București în iunie 2022

Evanescence va susține un nou concert la București în vara anului viitor. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane și va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Pe 7 iunie 2022, Evanescence revine la București, urmând să prezinte fanilor piese de pe cel mai recent material, "The Bitter Truth". Show-ul va avea loc la 3 ani de la ultima vizită a formației în țara noastră, ce s-a soldat cu un concert desfășurat tot la Arenele Romane. Noul eveniment, din 2022, va marca cel de-al șaselea concert Evanescence în România.

Evanescence se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei vocaliste Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" și "Best Hard Rock Performance".

Albumul "Fallen" a ramas până în prezent în topul preferințelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu platină în întreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reușit să rămâna în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare și a fost premiat cu Aur în Australia, Canada și Marea Britanie.

Muzica formației Evanescence poartă o paletă întreagă de influențe și a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valențe sofisticate și o atenție deosebită pentru detalii, Evanescence a reușit să ofere publicului piese fascinante, care au trecut deja proba timpului.

Prețuri bilete la concertul Evanescence din iunie 2022:

Primele 200 de bilete vor avea prețuri Early Bird, pentru fiecare categorie în parte. Se vor putea cumpăra atât bilete cu loc, cât și fără. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending