Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Eric Clapton lansează albumul "Live In San Diego"

Pe 30 septembrie, Eric Clapton va lansa un nou album live. Discul se numește "Live In San Diego" și conține 16 piese.

Publicat

pe

Eric Clapton
Eric Clapton │ FOTO: Artwork realizat de Peter Blake

Înregistrările de pe albumul "Live In San Diego" datează din martie 2007. Eric Clapton a susținut atunci un concert la San Diego’s iPayOne Center, la care a participat și regretatul JJ Cale. Pe album sunt, astfel, incluse și 5 piese interpretate împreună cu Cale, prin care Clapton îi aduce un ultim omagiu.

Discul "Live In San Diego" conține și coveruri după ”Little Wing” a lui Jimi Hendrix și ”Little Queen of Spades” a lui Robert Johnson, precum și un duet cu Robert Cray pe melodia ”Crossroads”. Pentru a satisface și publicul larg, din această colecție nu lipsesc nici hiturile lui Clapton, ”Wonderful Tonight” și ”Layla”.

Tracklist ”Live In San Diego” - Eric Clapton:

  1. Tell The Truth
  2. Key To The Highway
  3. Got To Get Better In A Little While
  4. Little Wing
  5. Anyday
  6. Anyway The Wind Blows (with JJ Cale)
  7. After Midnight (with JJ Cale)
  8. Who Am I Telling You (with JJ Cale)
  9. Don't Cry Sister (with JJ Cale)
  10. Cocaine (with JJ Cale)
  11. Motherless Children
  12. Little Queen Of Spades
  13. Further On Up the Road
  14. Wonderful Tonight
  15. Layla
  16. Crossroads (with Robert Cray)

Albumul "Live In San Diego" va fi pus în vânzare pe 30 septembrie, până atunci putând fi precomandat de pe platformele standard (iTunes, Amazon) și de pe site-ul oficial al lui Eric Clapton, în format CD sau vinyl.

Până la apariția discului, fanii sunt invitați să urmărească o înregistrare memorabilă inclusă pe disc. Clipul îi surprinde pe JJ Cale și Clapton interpretând live piesa ”Anyway The Wind Blows”.

Eric Clapton cu JJ Cale - ”Anyway The Wind Blows” (Live From San Diego)

Anul acesta, Eric Clapton a lansat și un album de studio. Pe 20 mai a apărut pe piață discul ”I Still Do”, cel de-al 23-lea material al reputatului muzician. Albumul a debutat pe prima poziție în topurile US Independent Albums (Billboard), US Top Blues Albums (Billboard)și US Top Rock Albums (Billboard).

Trending