Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Eric Clapton lansează albumul "Live In San Diego"

Pe 30 septembrie, Eric Clapton va lansa un nou album live. Discul se numește "Live In San Diego" și conține 16 piese.
Eric Clapton

Eric Clapton (foto: Artwork realizat de Peter Blake)

Înregistrările de pe albumul "Live In San Diego" datează din martie 2007. Eric Clapton a susținut atunci un concert la San Diego’s iPayOne Center, la care a participat și regretatul JJ Cale. Pe album sunt, astfel, incluse și 5 piese interpretate împreună cu Cale, prin care Clapton îi aduce un ultim omagiu.

Discul "Live In San Diego" conține și coveruri după ”Little Wing” a lui Jimi Hendrix și ”Little Queen of Spades” a lui Robert Johnson, precum și un duet cu Robert Cray pe melodia ”Crossroads”. Pentru a satisface și publicul larg, din această colecție nu lipsesc nici hiturile lui Clapton, ”Wonderful Tonight” și ”Layla”.

Tracklist ”Live In San Diego” - Eric Clapton:

 1. Tell The Truth
 2. Key To The Highway
 3. Got To Get Better In A Little While
 4. Little Wing
 5. Anyday
 6. Anyway The Wind Blows (with JJ Cale)
 7. After Midnight (with JJ Cale)
 8. Who Am I Telling You (with JJ Cale)
 9. Don't Cry Sister (with JJ Cale)
 10. Cocaine (with JJ Cale)
 11. Motherless Children
 12. Little Queen Of Spades
 13. Further On Up the Road
 14. Wonderful Tonight
 15. Layla
 16. Crossroads (with Robert Cray)

Albumul "Live In San Diego" va fi pus în vânzare pe 30 septembrie, până atunci putând fi precomandat de pe platformele standard (iTunes, Amazon) și de pe site-ul oficial al lui Eric Clapton, în format CD sau vinyl.

Până la apariția discului, fanii sunt invitați să urmărească o înregistrare memorabilă inclusă pe disc. Clipul îi surprinde pe JJ Cale și Clapton interpretând live piesa ”Anyway The Wind Blows”.

Eric Clapton cu JJ Cale - ”Anyway The Wind Blows” (Live From San Diego)

Anul acesta, Eric Clapton a lansat și un album de studio. Pe 20 mai a apărut pe piață discul ”I Still Do”, cel de-al 23-lea material al reputatului muzician. Albumul a debutat pe prima poziție în topurile US Independent Albums (Billboard), US Top Blues Albums (Billboard)și US Top Rock Albums (Billboard).

Citește mai multe despre Eric Clapton
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Norah Jones prezintă povestea piesei "Carry on" - VIDEO

Norah Jones a lansat un clip de prezentare a piesei ”Carry On”, primul single de pe noul album ”Day Breaks”....

Închide